Moderne werkplaats met professioneel gereedschap voor winterbeurt racefiets
services

Winterbeurt racefiets

In het voorjaar het seizoen weer starten met een racefiets die aanvoelt als nieuw?  Breng je kostbare racefiets dan in de maanden november t/m februari bij Goossens Velp voor een winterbeurt. Geef jouw racefiets de aandacht die het verdient!

Een winterbeurt houdt het volgende in:

  • Complete demontage van alle onderdelen van de fiets tot een kaal frame (incl. demontage trapas en balhoofd);

  • Alle onderdelen (incl. frameset) zorgvuldig poetsen en controleren op slijtage;

  • Advies op maat over de eventueel te vervangen onderdelen, vervanging vindt in overleg plaats;

  • Opbouwen van de fiets en waar nodig voorzien van nieuw vet en smering;

  • Spaakspanning controleren en wielen richten;

  • Remmen, versnellingen en balhoofd afstellen;

  • Frame en vork behandelen met beschermende polish;

  • 10% korting op de adviesprijs van vervangen onderdelen

  • Om de winterbeurt goed te kunnen uitvoeren adviseren wij om de versnellings- en remkabels en het stuurlint te vervangen. Je betaalt geen extra arbeidskosten voor de te vervangen onderdelen, maar alleen de onderdelen (met 10% korting): de prijs van een winterbeurt is dus exclusief de prijs van vervangen onderdelen maar wel inclusief de arbeidskosten van de montage ervan.

Wij kunnen de winterbeurt op afspraak uitvoeren in de periode van november t/m februari op het moment dat de werkzaamheden in de werkplaats het toelaten. De winterbeurt wordt op door ons aangegeven momenten ingepland en uitgevoerd.

Het standaard tarief voor een winterbeurt is € 199,- (exclusief eventueel te vervangen onderdelen), maar......als jij jouw racefiets tijdig laat inplannen voor een winterbeurt in de periode november t/n februari dan ontvang je een hoge korting op dit standaard tarief. Tevens ontvang je bij een winterbeurt altijd 10% korting op de adviesprijs van alle vervangen onderdelen.

Vooraf kunnen wij jou een indicatie van de kosten geven zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Mocht tijdens de uitvoering blijken dat er toch meer onderdelen versleten en dus aan vervanging toe zijn, dan overleggen wij dit uiteraard eerst met jou. 

In de maand oktober maken wij altijd in onze nieuwsbrief en op onze website en social media kanalen onze winterbeurtactie - met veel korting op dit grote onderhoud - bekend.

Het laten uitvoeren van een winterbeurt aan andere fietsen dan een racefiets is op aanvraag mogelijk bij Goossens Velp.