Moderne werkplaats met professioneel gereedschap voor reparatie en onderhoud fiets
services

Onderhoud en reparatie van fietsen

Wij verrichten fietsreparaties en fietsonderhoud zoveel mogelijk op afspraak, zodat jij jouw fiets zo kort mogelijk hoeft te missen. Met name in het hoogseizoen (april t/m september) adviseren wij jou om tijdig een afspraak te maken aangezien er in die periode sprake kan zijn van een wachttijd van 2 tot 3 weken. Uiteraard zijn bepaalde mankementen niet te voorzien waardoor van tevoren een afspraak maken niet mogelijk is; ook dan proberen wij jouw fiets zo snel als mogelijk weer te herstellen of zorgen voor een tijdelijke oplossing als snel herstel om wat voor reden dan ook niet haalbaar is . Met de klant meedenken en daarmee zorgen voor optimaal fietsplezier, dat is ons uitgangspunt!

Een afspraak voor een reparatie of onderhoud van je fiets kun je telefonisch maken. Maar om een goede inschatting van de benodigde werkzaamheden, kosten en termijn te kunnen maken heeft het onze voorkeur dat je met de fiets langs komt. Om een fiets voorspoedig en kwalitatief goed te kunnen herstellen vragen wij jou om jouw fiets schoon bij ons af te leveren. Naast het bezoeken van de winkel of het telefonisch maken van een afspraak is het uiteraard ook mogelijk om per e-mail een afspraak te maken.  

Indien gewenst dan kunnen wij vooraf een indicatie van de kosten van de reparatie of het onderhoud geven. Wij hanteren hierbij BOVAG-normen. Mocht de reparatie of het onderhoud duurder uitvallen dan nemen wij uiteraard contact met jou op. Na reparatie van de fiets ontvang je van ons een SMS bericht. Dit geeft je de mogelijkheid om de fiets bij ons af te halen op een moment dat het jou het beste uitkomt. 

Openingstijden

Onze werkplaats is geopend op:

Dinsdag 07.30 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 21.00 uur*
Zaterdag* 09.00 - 17.00 uur **

 

*In de periode november t/m februari zijn wij tot 20.00 uur geopend.

**Op zaterdag voeren wij uitsluitend kleine werkzaamheden uit.

 

Voor vragen zijn wij ook te bereiken op 026 362 00 01 of per mail via info@goossensvelp.nl .

Bij drukte in de winkel kan het voorkomen dat wij de telefoon niet kunnen opnemen. Probeer het dan op een later moment nog een keer of stuur een e-mail  met jouw gegevens naar info@goossensvelp.nl. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.

Graag tot ziens in de werkplaats van fietsenwinkel Goossens Velp!