Tacx Trainers VR demo testen
services

Tacx trainer Demo Centre 

Wil je tijdens de koude wintermaanden blijven door fietsen? Een mogelijkheid is om binnen je fietskilometers te maken op een fietstrainer, bijvoorbeeld van het merk Tacx. Er zijn diverse Tacx trainers; van geavanceerde interactieve smart trainers tot meer eenvoudige basis fietstrainers. Naast fietstrainers heeft Tacx ook rollenbanken in het assortiment; je bent dan veel vrijer in je bewegingen omdat je hiermee het natuurlijke fietsgevoel van de weg benadert.  

Goossens Velp is officieel Tacx Demo Centre. In onze winkel vind je in de wintermaanden een testopstelling van de Tacx NEO Smart trainer; een direct drive indoortrainer die met zijn geavanceerde eigenschappen tot het meest natuurgetrouwe fietsgevoel leidt, ook tijdens beklimmingen. Het is de krachtigste, intelligentste en stilste indoortrainer van dit moment.  

Daarnaast heb je in onze fietswinkel de mogelijkheid om de Tacx Booster te testen, een basis Tacx fietstrainer met magneetrem.

Je kunt dus niet alleen bij ons terecht voor advies en een uitgebreid assortiment aan fietstrainers plus accessoires maar ook voor het indoor testen van trainers. Goossens Velp is jouw Tacx Demo Centre!