Mountainbike test Veluwezoom
Test racefietsen Veluwezoom
services

Fietstesten

Een fiets testen? Dat is mogelijk bij Goossens Velp. Wij hebben diverse testfietsen beschikbaar. De collectie wisselt maar denk hierbij aan carbon racefietsen en mountainbikes (hardtail en fully) en diverse elektrische stadsfietsen met verschillende motorsystemen waaronder Bosch.  Op zoek naar een bepaalde testfiets? Laat het ons weten, dan kijken wij wat wij voor je kunnen betekenen.

In samenwerking met onze leveranciers organiseren wij ook diverse testdagen. Te denken valt aan een mountainbike testdag, een elektrische fietsen testdag of een testdag van een bepaald fietsmerk. Op deze manier kan je op een dag meerdere fietsen testen en heb je daarbij keuze uit meerdere types testfietsen en vaak in meerdere maten. Houd de nieuwspagina , Facebook of Twitter pagina van Goossens Velp in de gaten voor het laatste nieuws over onze testdagen.

Kortom, Goossens Velp biedt diverse fietsen aan welke jij kunt testen! Wil je meer informatie over de voorwaarden of van de mogelijkheden gebruik maken? Bezoek dan onze fietswinkel, of laat hier je gegevens achter waarna wij zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen.