Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Zet een moeder extra in het zonnetje.....

08-05-2020

....en steun tegelijkertijd een lokale winkelier en (kap)salon!


Zondag 10 mei a.s. is het moederdag. Een dag om een moeder met bijvoorbeeld een vitaal beroep of met wie je - vanwege de coronacrisis - geen fysiek contact kan hebben extra in het zonnetje te zetten.

Wij organiseren daarom een verlotingsactie waarmee wij zowel een (fietsende) moeder in het zonnetje willen zetten als een lokale winkelier en (kap)salon een hart onder de riem willen steken. Wij verloten namelijk twee cadeaupakketten t.w.v. ruim € 50,- onder betalende klanten in onze winkel in de periode van zaterdag 2 t/m vrijdag 8 mei 2020 die willen deelnemen aan deze actie.

Hoe neem je deel?

Door als betalende klant jouw aankoopnota (op naam) of door de kassabon met jouw gegevens (minimaal naam en telefoonnummer) daarop geschreven in de daarvoor bestemde doos te deponeren in de periode van zaterdag 2 t/m vrijdag 8 mei 2020. Deze doos staat in onze entree. Uiteraard kunnen wij de nota of kassabon tweemaal voor je printen mocht je deze willen bewaren i.v.m. garantie.

Wat houdt een cadeaupakket t.w.v. ruim € 50,- in?

In beide pakketten zit een paar fietssokken, bidon, energiereep, energiegel, multitool, "wielrennerspasta", Goossens cadeaubon t.w.v. € 10,- én :

Pakket 1: een waardebon t.w.v. € 25,- van een lokale winkelier naar keuze

of

Pakket 2: een waardebon t.w.v. € 25,- van een lokale (kap)salon naar keuze

Met een lokale winkelier/(kap)salon bedoelen wij een onderneming uit Velp of eventueel omliggende plaatsen.

Vanwege de coronamaatregelen sturen wij het cadeaupakket op naar het huisadres van de moeders die men extra in het zonnetje wil zetten. De pakketjes zullen tussen 11 en 19 mei 2020 worden opgestuurd.

Hoe gaat de verloting in zijn werk?

Op zaterdag 9 mei a.s. worden er twee winnaars uit alle deelnemers getrokken, dus uit alle in de doos gedeponeerde aankoopnota's en kassabonnen. Met beide winnaars nemen wij zaterdag 9 mei a.s. (telefonisch) contact op om te informeren naar de naam en adresgegevens van de moeder die zij graag extra in het zonnetje willen zetten. Zo kunnen wij het cadeaupakket opsturen.

Indien de winnaar al weet van welke lokale winkelier respectievelijk (kap)salon zij een waardebon t.w.v. € 25,- zou willen ontvangen dan zorgen wij dat deze aan het pakket wordt toegevoegd. Mocht de winnaar de keuze toch liever aan de moeder overlaten, dan is dat geen probleem. Wij voegen dan een kaartje toe waarop we haar vragen om in de periode van 20 t/m 30 mei 2020 contact met ons op te nemen en ons te laten weten welke waardebon zij wenst te ontvangen waarna wij dit voor haar in orde maken.

 

 Naar overzicht