Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Winnaars Tour de France winactie

27-08-2019

Wie had de beste voorspelling?

Inmiddels is de Tour de France ten einde en zijn alle uitslagen bekend. Het was na jaren echt spannend met een aantal prachtige overwinningen van het Nederlandse Team Jumbo-Visma. Bovendien na 30 jaar weer een gele trui voor een Nederlandse renner, Mike Teunissen, én een 3e plek voor Steven Kruijswijk in het algemeen eindklassement! Chapeau!

Maar wie had de beste voorspelling? Geen enkele deelnemer aan onze Tour de France winactie had de volledige top 3 van het algemeen eindklassement (1. Bernal, 2. Thomas, 3. Kruijswijk) goed voorspeld. Zo hadden velen op Pinot gegokt die helaas met spierletsel aan de linkerdij de Tour in tranen moest verlaten. Een deel van de deelnemers had wel 2 van de 3 renners goed voorspeld, maar slechts enkele hadden ook beide posities van die 2 renners in de top 3 goed. Onder die deelnemers hebben wij de Goossens kledingset met Tour de France bidon verloot. De heer Arjen Veenstra kwam als winnaar uit de bus. Hij komt zijn prijs nog afhalen maar bij deze feliciteren wij hem alvast van harte!

De voorspelde top 3 van de heer Niels Wentink was niet volledig juist maar alle drie de renners kwamen wel in de top 10 van het algemeen eindklassement voor. Na loting blijkt dat hij de winnaar is geworden van de gratis bronzen onderhoudsbeurt voor een (race)fiets samen met een Tour de France bidon. Deze prijs moet dus nog worden overhandigd, maar ook de heer Wentink feliciteren wij alvast hartelijk!

Tot slot voorspelde de heer Ivo Schaap dat Dylan Groenewegen de slotetappe in Parijs (helaas) niet zou gaan winnen. Dit had hij goed ingeschat en hij won daarmee, na verloting onder alle goede antwoorden, de cadeaubon van € 25,- met Tour de France bidon. Richard Goossens heeft de prijs inmiddels aan Ivo Schaap uitgereikt en hierbij feliciteren wij hem nogmaals van harte met het winnen van deze prijs!

Update

Inmiddels zijn de overige prijzen uitgereikt aan de winnaars; een Goossens kledingset aan de heer Veenstra en een waardebon voor een gratis bronzen onderhoudsbeurt voor de (race)fiets aan de heer Wentink. Nogmaals, van harte gefeliciteerd heren!

 

 Naar overzicht