Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Winactie vaderdag!

07-06-2018

Maak kans op een leuk cadeaupakket voor een fietsende vader!

Zondag 17 juni a.s. worden alle vaders in het zonnetje gezet op vaderdag. Heb of ken jij een vader die graag op pad gaat met de racefiets en/of mountainbike? En vind jij dat hij wel een "verwenpakketje" met praktische items voor het fietsen kan gebruiken? Doe dan mee aan onze winactie en maak kans op een leuk cadeaupakket voor een fietsende vader t.w.v. ruim € 60,-!

Je maakt kans door onderstaande vraag goed te beantwoorden:

Hoe vaak is Tom Dumoulin tot nu toe Nederlands kampioen tijdrijden geweest (als Elite renner)?

Deelname is mogelijk in onze winkel (antwoordformulier), via Facebook (antwoorden op het FB-bericht) of geef per e-mail of dit contactformulier het juiste antwoord met jouw gegevens door. Onder alle goede antwoorden verloten wij een leuk cadeaupakket met handige items!

De uitreiking vindt plaats in onze winkel, bij voorkeur op vrijdag 15 of zaterdag 16 juni a.s. Er zal tevens een foto van de uitreiking worden gemaakt voor op onze website, social media pagina's en in de nieuwsbrief. Deze winactie loopt t/m woensdag 13 juni 2018 18.00 uur. De gegevens die jij invult op het formulier worden uitsluitend gebruikt om de winnaar te bepalen en om contact met jou op te nemen als jij de winnaar bent.Naar overzicht