Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Wilier testdag 1 oktober 2016

17-09-2016

Ook zo benieuwd naar de nieuwe Wilier Cento10AIR?
Kom dan naar onze Wilier testdag op zaterdag 1 oktober van 10.00 - 16.00 uur!

In samenwerking met het Italiaanse fietsmerk Wilier organiseren wij een testdag bij onze fietsenwinkel. Een mooie kans om o.a. het prachtige Cento10AIR model eens goed uit te proberen op en rondom de Posbank!

De Cento10AIR zal beschikbaar zijn in de maten S, M, L en XL. De testfiets is afgemonteerd met Shimano Ultegra 11 speed (mechanisch) en Mavic Cosmic Pro Carbon Exalith wielen.

Tevens heb je op de testdag de mogelijkheid om de GTR SL racefiets (maten M, L en XL) en de 101X mountainbike (maten S, M, L en XL) van dit Italiaanse merk te testen. Net zoals de Cento10AIR is de GTR SL met Shimano Ultegra afgemonteerd. De wielen zijn ook van het merk Mavic maar dan het type Ksyrium Elite. De 101X mountainbike heeft een XT 1x11 afmontage met Miche 966 wielset.

Aanmelden voor de testdag kan tot 29 september 2016 door een mailtje te sturen naar info@goossensvelp.nl of via het contactformulier op onze site. Geef daarin ook aan welke modellen jij in welke maat zou willen testen op welk dagdeel (ochtend of middag).

Wij zetten die dag geen speciaal testparcours uit; onze winkel ligt op nog geen 10 minuten fietsen van de Posbank en je hebt die dag dan ook de vrijheid om je eigen route te bepalen. Om meerdere personen de mogelijkheid te geven een bepaald type fiets uit te testen kunnen de testfietsen maximaal een uurtje per persoon worden uitgeprobeerd. Wij proberen alle deelnemers die zich vooraf aanmelden daarom ook al van te voren in te delen op een bepaald tijdstip (hele uren).

Vooraf aanmelden is dus erg gewenst, zodat wij alle deelnemers goed kunnen indelen. Deelname aan de testdag is gratis en geschiedt op eigen risico. Een geldig legitimatiebewijs is wel vereist voor deelname, net zoals het dragen van een fietshelm. Daarnaast vragen wij je mee te nemen: pedalen, fietskleding en -schoenen, zadelhoogte van jouw eigen fiets.

Maak gebruik van deze mooie gelegenheid tot uitgebreid testen van Wilier fietsen; kom naar onze testdag 1 oktober a.s.! Graag tot dan!

 Naar overzicht