Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Wilier fietsen testen?

17-03-2018

Kom naar onze Wilier testdag!

Op zaterdag 31 maart a.s. organiseren wij in samenwerking met het Italiaanse fietsmerk Wilier een testdag bij onze fietsenwinkel. Op deze dag kan je van 09:30 tot 14:30 uur een aantal high-end modellen uit de collectie van 2018 testen op en rondom de Posbank. Een mooie kans om een uitgebreide testrit in eigen omgeving te maken met bijvoorbeeld die prachtige Wilier Cento10NDR, de winnaar van een Eurobike Award 2017.

 

 

De volgende modellen en maten zullen die dag als testfiets aanwezig zijn:

 

Racefietsen

 

Cento10NDR Ultegra maat S

Cento10NDR Ultegra Disc maat M

Cento10NDR Ultegra maat L

Cento10NDR Ultegra Disc maat XL

 

Cento10AIR Ultegra maat M

Cento10AIR Ultegra Disc maat L

Cento10AIR Ultegra maat XL

 

Mountainbikes

101 X XT 1x11 maat S

101 FX XT 1x11 maat M

101 X XT 1x11 maat XL

 

Programma en voorwaarden

Vooraf aanmelden voor de testdag kan t/m uiterlijk 29 maart 2018 door een mailtje te sturen naar info@goossensvelp.nl of via het contactformulier op onze site. Geef daarin ook aan welke modellen jij in welke maat zou willen testen op welk dagdeel (ochtend of middag).

Wij zetten die dag geen speciaal testparcours uit; onze winkel ligt op nog geen 10 minuten fietsen van de Posbank en je hebt die dag dan ook de vrijheid om je eigen route te bepalen. Om meerdere personen de mogelijkheid te geven een bepaald type fiets uit te testen kunnen de testfietsen maximaal een uurtje per persoon worden uitgeprobeerd. Wij proberen alle deelnemers die zich vooraf aanmelden daarom ook al van te voren in te delen op een bepaald tijdstip (hele uren).

Vooraf aanmelden is dus erg gewenst, zodat wij alle deelnemers goed kunnen indelen. Personen die zich tijdig voor inschrijven (vóór 30 maart 2018) ontvangen van ons een kleine beloning (incl. kortingsbon) op de testdag. Uiteraard kan je na 29 maart a.s. of op de dag zelf ook nog beslissen om deel te nemen maar dan kunnen we niet garanderen dat het gewenste model direct voor jou beschikbaar is.

Deelname aan de testdag is gratis en geschiedt op eigen risico. Een geldig legitimatiebewijs is wel vereist voor deelname, net zoals het dragen van een fietshelm. Daarnaast vragen wij je mee te nemen: pedalen, fietskleding en -schoenen, zadelhoogte van jouw eigen fiets.

Maak gebruik van deze leuke mogelijkheid tot uitgebreid testen van een aantal high-end modellen van Wilier; kom naar onze testdag 31 maart a.s.! Graag tot dan!

 Naar overzicht