Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Wij hebben wat te vieren! Doe jij mee?

16-03-2017

In mei 2017 bestaat Goossens Velp 10 jaar!

Dit is mede dankzij jou als trouwe klant, dank daarvoor!

FIETS WINNEN?

Wij willen dit heugelijke feit dan ook samen met jou vieren middels feestelijke acties op zaterdag 13 mei a.s. én een verloting van een nieuwe fiets ter waarde van maar liefst € 1.499,-!

Wij verloten namelijk een prachtige Giant TCR Advanced carbon racefiets uit de 2017 collectie!*

Meer een liefhebber van mountainbiken? Dan wordt het een gave aluminium Cannondale FSI 29-er mountainbike uit de 2017 collectie! *

Maar hoe maak je kans op die prachtige racefiets of mountainbike t.w.v. € 1.499,-?

Meld je - via de INSCHRIJFFUNCTIE  op onze website - aan voor onze nieuwe Goossens Velp nieuwsbrief. Op de homepage van onze website - rechts bovenin -  kun jij je inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Hier kan je jouw e-mailadres invullen en klikken op het woord "Inschrijving nieuwsbrief" waarna je een melding ontvangt waarin staat aangegeven dat er een e-mail naar jouw e-mailadres is verzonden. Deze e-mail bevat een link die je dient aan te klikken waarmee je de aanmelding kan voltooien. Vervolgens ontvang je een melding dat het abonnement is bevestigd. Hiermee is jouw e-mailadres en dus jouw aanmelding voor onze nieuwsbrief bevestigd.

Let wel, je neemt pas deel aan deze actie als jij je voor onze nieuwsbrief via onze website hebt ingeschreven. Dus als jij de gezamenlijke Goossens nieuwsbrief ontvangt, dan dien ook jij je in te schrijven als je kans wilt maken. Het betreft hier namelijk een nieuw opgezette nieuwsbrief met uitsluitend nieuws van Goossens Velp. De gezamenlijke Goossens nieuwsbrief komt per april 2017 te vervallen.

Bij het behalen van 550 (unieke en juiste) aanmeldingen verloten wij 1 fiets onder alle deelnemers die zich voor de nieuwsbrief hebben ingeschreven.** Vanaf de maand april gaan wij een (eigen) nieuwsbrief versturen.

Dus naast het feit dat je de meeste actuele nieuwtjes van Goossens Velp ontvangt maak je ook nog eens kans op een prachtige GRATIS nieuwe fiets!

LIKE ONZE FACEBOOKPAGINA EN MAAK KANS OP GRATIS ONDERHOUD AAN JOUW FIETS!

 

En daarnaast levert het liken van onze Facebook pagina ook nog een leuke prijs op! Als we de 550 likes halen dan verloten wij een GRATIS onderhoudsbeurt t.w.v. € 200,- (adviesprijs) onder alle likers! ***

Heb je interesse in onze acties en activiteiten? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en like onze Facebookpagina en maak daarbij kans op deze 2 prachtige prijzen ter ere van ons 10-jarig jubileum!

 

* Mits beschikbaar in de juiste maat, mocht dit niet het geval zijn dan wordt er samen met de winnaar naar een alternatief gekeken t.w.v. € 1.499,- adviesprijs

** Na het behalen van de 550 (unieke, bestaande en juiste) aanmeldingen trekken wij 1 winnaar uit alle deelnemers. Vervolgens nemen wij per mail contact op met de winnaar en vragen wij hem/haar onze winkel te bezoeken zodat wij de fiets kunnen uitreiken. Er zal dan tevens een foto van de uitreiking worden gemaakt voor op onze website en social media. De gewonnen fiets wordt dus uitsluitend - na rijklaar maken - in onze fietswinkel en persoonlijk aan de winnaar uitgereikt.

*** Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Goossens Tweewielers Velp.

Na het behalen van 550 likes op onze Facebook pagina trekken wij 1 winnaar uit alle 550 personen die onze Facebook pagina Goossens Velp hebben geliked.  Dus ook zij die onze pagina al vóór de actie leuk hebben gevonden nemen deel aan deze verloting. Vervolgens plaatsen wij een algemeen en openbaar bericht op onze Facebook pagina en op onze website waarbij wij de naam van de winnaar vermelden en hem/haar vragen contact met onze fietsenwinkel op te nemen. Wij kunnen dan samen een afspraak voor het onderhoud inplannen. Het gaat om een gratis onderhoudsbeurt t.w.v. € 200,- (uitgaande van adviesprijzen): dit is de totaalprijs voor de beurt, dus arbeidskosten en eventuele onderdelen en accessoires. Als de kosten hoger uitvallen dan € 200,- (uiteraard na overleg), dan dient de winnaar de meerprijs boven de € 200,- bij afhaling van de fiets aan ons te voldoen. Het is mogelijk om het bedrag van € 200,- over meerdere beurten of fietsen te spreiden maar die moeten dan wel binnen 1 jaar na bekendmaking van de winnaar worden uitgevoerd en betrekking hebben op fietsen van 1 en dezelfde eigenaar. Na dat jaar komt het eventuele tegoed te vervallen. Op moment van uitvoer van de (1e) onderhoudsbeurt zal er een foto worden gemaakt voor op onze website en social media.Naar overzicht