Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Wie jarig is, trakteert!

11-05-2017

Goossens Velp bestaat 10 jaar! Profiteer van tot wel 22% korting!

Op dinsdag 8 mei 2007 opende Richard Goossens voor het eerst de deuren van zijn fietsenwinkel in de IJsselstraat 14 in Velp. Inmiddels zijn we gevestigd aan de Nordlaan 32 in Velp en bestaat de winkel al weer 10 jaar! Dit is mede dankzij jou als trouwe klant, dank daarvoor!

Wij willen dit heugelijke feit dan ook samen met jou vieren middels feestelijke acties op zaterdag 13 mei a.s.! Zo kan jouw korting op ons assortiment die dag oplopen tot wel 22% korting!

DOBBELEN VOOR EXTRA KORTING!

Vanwege ons 10-jarig bestaan ontvang je 10% feestkorting.  Daarnaast kan je dobbelen voor EXTRA korting! De totale korting kan daarbij oplopen tot wel 22%!

Hoe gaat het in zijn werk? Vooraf aan het afrekenen werp je eenmaal een 12-zijdige dobbelsteen, voorzien van de getallen 1 t/m 12, en het getal dat bovenop komt liggen - als de dobbelsteen stil valt - bepaalt jouw extra korting. Gooi je bijvoorbeeld een 12, dan ontvang je 10 + 12 = 22% korting op jouw totale aankoopbedrag van die dag! Gooi je het getal 4, dan ontvang je 10 + 4 = 14% korting etc. Op zaterdag 13 mei 2017 kan je dus profiteren van minimaal 11% tot maximaal 22% korting op ons assortiment!*

10 JUBILEUMKNALLERS!

Naast de korting op ons assortiment hebben wij ook 10 scherpe jubileumaanbiedingen samengesteld van voor elke fietsliefhebber praktische artikelen. Denk hierbij aan fietshandschoenen, helm, ondershirt, banden, fietsbril, fietsreiniger etc. Artikelen die zijn afgeprijsd met een korting van 30% tot maar liefst 65% op de adviesprijs!

HAPJE, DRANKJE, BALLON, SPRINGKUSSEN!

Naast de kortingsacties kan je ook genieten van een smakelijk hapje en drankje. De kinderen vermaken zich die dag op een springkussen en ontvangen bovendien een gratis ballon.

VERLOTING FIETS EN ONDERHOUDSBEURT

Vanwege ons 10-jarig jubileum verloten wij ook een prachtige fiets t.w.v. € 1.499,- en een gratis onderhoudsbeurt t.w.v. € 200,-. Voor meer informatie over deze reeds lopende actie kijk dan hier.

   

 

ZATERDAG 13 MEI A.S. VIEREN WIJ ONS 10-JARIG BESTAAN!

KOM JIJ OOK?

* Korting is geldig op de adviesprijs van voorradige en eventueel te bestellen artikelen De kortingsactie is niet van toepassing op reeds afgeprijsde artikelen en niet te combineren met andere acties en aanbiedingen.  Ook MTB vergunningen, cadeaubonnen, arbeidskosten, accu's en artikelen van het merk Garmin zijn uitgesloten van de kortingsactie. Fietsproject en inruil uitsluitend in overleg. Korting wordt niet verrekend over reeds eerder gedane aankopen.Naar overzicht