Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Werkzaamheden omgeving Nordlaan

18-05-2018

Verkeershinder mogelijk

Onze winkel is gelegen aan het einde van de Nordlaan. De Arnhemsestraatweg, Daalhuizerweg en Nordlaan worden gereconstrueerd. De komende tijd zullen er in de omgeving van de Nordlaan dan ook werkzaamheden aan de weg plaatsvinden, waardoor je verkeershinder zou kunnen ervaren als je onze winkel bezoekt. Wij proberen je zo goed als mogelijk op de hoogte te houden van de situatie via updates op onze website. Kijk hieronder voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer algemene informatie over de projectfases hier.

-----------------------------------

Update 11 mei 2018

Goed nieuws! De nieuwe rotonde op de kruising Arnhemsestraatweg - Daalhuizerweg - Nordlaan is gereed en inmiddels in gebruik! Een deel van de Arnhemsestraatweg (tussen de rotonde en de Ommershofselaan) en de Nordlaan zijn (tijdelijk) opengesteld; onze winkel is nu dus ook weer met een directe verbinding vanuit het centrum van Velp bereikbaar!

Vanuit Rheden zijn wij momenteel dus weer op de gebruikelijke wijze te bereiken, direct vanuit het centrum van Velp (of eventueel via het Velperbroekcircuit). Ook vanaf Arnhem Presikhaaf en het Velperbroekcircuit is de winkel goed bereikbaar. De Daalhuizerweg en de Arnhemsestraatweg aan de zijde van Arnhem zijn helaas nog wel gesloten. Kom je met de auto vanuit Arnhem, dan kan je dus het beste via Presikhaaf/Velp-Zuid naar onze winkel rijden.

Komend vanaf de A50 (Arnhem-Noord) via de Schelmseweg (N785) adviseren wij je bij de 2e rotonde de 3e afslag te nemen (i.p.v. 2e). Je rijdt dan op de Ringallee (N785). Bij de eerstvolgende rotonde neem je de 1e afslag waarna je de Rozendaalselaan in rijdt. Aan het einde hiervan - bij de verkeerslichten - ga je rechts af en dan ben je in het centrum van Velp op de Hoofdstraat. Deze weg gaat vanzelf over in de Arnhemsestraatweg en zodoende kom je dus ook op de nieuwe rotonde uit. Op de rotonde neem je de 3e afslag. Je rijdt dan op de Nordlaan en nog vóór het spoor vind je onze fietsenwinkel aan je rechterzijde (tegenover de Lidl supermarkt).

Er zullen nog wegwerkzaamheden aan de Nordlaan plaatsvinden; deze straat wordt echter pas aangepakt als de Daalhuizerweg gereed is en dus weer is opengesteld voor verkeer. Wij proberen je via deze site en onze nieuwsbrief zo goed als mogelijk hiervan op de hoogte te brengen en houden.

 

Update 14 april 2018

Op dit moment is de kruising Daalhuizerweg-Arnhemsestraatweg-Nordlaan nog afgesloten voor doorgaand autoverkeer in verband met de aanleg van een rotonde.  Hierdoor kan je helaas ook nog steeds verkeershinder ervaren als je onze winkel met de auto bezoekt. Onze winkel is met de auto het beste bereikbaar via Velp-Zuid, via de Larensteinselaan. Kom je van buiten Velp dan kan je over het algemeen het beste via het Velperbroekcircuit/knooppunt Velperbroek komen; als je Velp binnen rijdt vanaf het knooppunt dan zit je op de President Kennedylaan en sla je bij het 2e kruispunt met de verkeerslichten (bij het winkelcentrum) linksaf de Waterstraat in. Deze vervolgens geheel uitrijden en aan het einde van deze Waterstraat (bij verkeerslichten) rechtsaf. Je rijdt dan op de Larensteinselaan en deze gaat vanzelf over in de Nordlaan; direct na de spoorwegovergang aan linkerzijde bevindt zich onze winkel (tegenover de Lidl supermarkt).

Een attente bewoner van de Rozenhagelaan in Velp wees ons er op dat het helaas nu niet is toegestaan om met de auto de Rozenhagelaan in te rijden vanaf de Arnhemsestraatweg. Dus kom je met de auto vanaf de Velperweg in Arnhem dan kan je het beste op de kruising bij Bronbeek (kruising Velperweg - Bronbeeklaan - Remagenlaan) rechtsaf slaan. Je rijdt dan op de Remagenlaan die na de spoorwegovergang vanzelf overgaat in Lange Water. Bij het 1e kruispunt  (Lange Water met IJssellaan) sla je linksaf de IJssellaan in. Vervolgens alsmaar rechtdoor, ook bij de verkeerslichten, waarbij de IJssellaan ondertussen is overgegaan in de Larensteinselaan. Na de spoorwegovergang bevindt je je al op de Nordlaan en zie je onze winkel direct aan je linkerzijde (tegenover de Lidl supermarkt).

Kom je vanuit Rheden via de N785 dan is onze winkel het beste bereikbaar door op de Hoofdstraat in Velp op de kruising Hoofdstraat, Arnhemsestraatweg, Ommershofselaan en Wilhelminastraat (net voorbij de Albert Heijn) linksaf de Ommershofselaan in te slaan. Vervolgens rechtdoor het spoor over en de 2e afslag naar rechts nemen, de Kerkallee in. Aan het einde van deze weg sla je weer rechts af. Je rijdt dan op de Larensteinselaan en als je het spoor over bent dan vind je aan de linkerzijde onze fietswinkel.

Komend vanaf de A50 (Arnhem-Noord) via de Schelmseweg (N785) kan je bij de 2e rotonde het beste de 3e afslag nemen (i.p.v. 2e). Je rijdt dan op de Ringallee (N785). Bij de eerstvolgende rotonde neem je de 1e afslag waarna je de Rozendaalselaan in rijdt. Aan het einde hiervan - bij de verkeerslichten - ga je rechts af en dan ben je in het centrum van Velp op de Hoofdstraat. Na de Albert Heijn (rechterzijde) pak je de 1e afslag naar links, de Ommerhofselaan in. Vervolgens rechtdoor het spoor over en de 2e afslag naar rechts nemen, de Kerkallee in. Aan het einde van deze weg sla je weer rechts af. Je rijdt dan op de Larensteinselaan en als je het spoor over bent dan vind je aan de linkerzijde onze fietswinkel.

Onze excuses voor het eventuele ongemak!

-----------------------------------

Update 10 maart 2018

De vorst is (bijna) uit de grond en daarom worden de werkzaamheden m.b.t. de aanleg van een rotonde op de kruising Arnhemsestraatweg met de Nordlaan en Daalhuizerweg (fase 3) vanaf maandag 12 maart a.s. weer opgestart. Het gehele kruispunt wordt afgesloten voor circa 5 weken en daardoor is er geen doorgaand verkeer meer mogelijk. Onze winkel is gelegen aan het einde van de Nordlaan en blijft wel bereikbaar maar je zou wel verkeershinder kunnen ervaren als je onze winkel bezoekt.

Onze winkel is vanuit Rheden het beste bereikbaar door op de Hoofdstraat in Velp op de kruising Hoofdstraat, Arnhemsestraatweg, Ommershofselaan en Wilhelminastraat (net voorbij de Albert Heijn) linksaf de Ommershofselaan in te slaan. Vervolgens rechtdoor het spoor over en de 2e afslag naar rechts nemen, de Kerkallee in. Aan het einde van deze weg sla je weer rechts af. Je rijdt dan op de Larensteinselaan en als je het spoor over bent dan vind je aan de linkerzijde onze fietswinkel.

Komend vanaf de A50 (Arnhem-Noord) via de Schelmseweg (N785) kan je het beste bij de 1e rotonde de 3e afslag nemen  Je rijdt dan op de Kerklaan  richting Kasteel Rosendael en de drie bedriegertjes. Op de Kerklaan neem je de 3e afslag naar rechts; dus bij Kasteel Rosendael ga je rechts af en rijd je de Rosendaalselaan in. Bij de eerstvolgende rotonde ga je rechtdoor (2e afslag) en deze weg, de Rozendaalselaan, rijd je helemaal uit. Aan het einde - bij de verkeerslichten - ga je rechts af en dan ben je in het centrum van Velp op de Hoofdstraat. Na de Albert Heijn (rechterzijde) pak je de 1e afslag naar links, de Ommerhofselaan in. Vervolgens rechtdoor het spoor over en de 2e afslag naar rechts nemen, de Kerkallee in. Aan het einde van deze weg sla je weer rechts af. Je rijdt dan op de Larensteinselaan en als je het spoor over bent dan vind je aan de linkerzijde onze fietswinkel.

Vanuit de Arnhemsestraatweg in Arnhem neem je na het viaduct de 1e afslag naar rechts. Je bent dan op de Rozenhagelaan en deze loopt langs het spoor. Als je deze weg uitrijdt dan kom je vanzelf bij onze winkel terecht want deze komt uit op de Nordlaan; de winkel bevindt zich aan jouw linkerzijde aan het einde van de Rozenhagelaan.

Tot slot, komend vanaf het Velperbroekcircuit/knooppunt Velperbroek heb je geen last van de verkeershinder. Onze winkel is gewoon bereikbaar via Waterstraat - Larensteinselaan - Nordlaan.

-----------------------------------

Update 22 februari 2018

In verband met de langdurige vorstperiode is de aanleg van de nieuwe rotonde op de kruising Arnhemsestraatweg met de Nordlaan en Daalhuizerweg voor onbepaalde tijd uitgesteld. De verkeerssituatie blijft dus even zoals het nu is. Dit betekent dat je alleen van de kant van Rheden (N785) verkeershinder ervaart op (een deel van) de Arnhemsestraatweg in Velp.

Onze winkel is vanuit Rheden (komend vanaf de N785) dan ook het beste bereikbaar door op de Hoofdstraat in Velp op de kruising Hoofdstraat, Arnhemsestraatweg, Ommershofselaan en Wilhelminastraat (net voorbij de Albert Heijn) linksaf de Ommershofselaan in te slaan. Vervolgens rechtdoor het spoor over en de 2e afslag naar rechts nemen, de Kerkallee in. Aan het einde van deze weg sla je weer rechts af. Je rijdt dan op de Larensteinselaan en als je het spoor over bent dan vind je aan de linkerzijde onze fietswinkel.

-----------------------------------

Update 16 februari 2018

De wegwerkzaamheden voor de reconstructie van de Arnhemsestraatweg, Daalhuizerweg en Nordlaan in Velp zijn nog volop bezig. Maandag 26 februari a.s. wordt begonnen met fase 3. Dit is de kruising Arnhemsestraatweg met de Nordlaan en Daalhuizerweg. Het gehele kruispunt wordt afgesloten. Hierdoor is er geen doorgaand verkeer mogelijk. Onze winkel is gelegen aan het einde van de Nordlaan en blijft wel bereikbaar maar je zou wel verkeershinder kunnen ervaren als je onze winkel bezoekt.

Onze winkel is vanuit Rheden het beste bereikbaar door op de Hoofdstraat in Velp op de kruising Hoofdstraat, Arnhemsestraatweg, Ommershofselaan en Wilhelminastraat (net voorbij de Albert Heijn) linksaf de Ommershofselaan in te slaan. Vervolgens rechtdoor het spoor over en de 2e afslag naar rechts nemen, de Kerkallee in. Aan het einde van deze weg sla je weer rechts af. Je rijdt dan op de Larensteinselaan en als je het spoor over bent dan vind je aan de linkerzijde onze fietswinkel.

Komend vanaf de A50 en Rozendaal (Schelmseweg, N785) kan je het beste bij de 2e rotonde (bij de autogarage) de 3e afslag nemen (en dus niet de 2e zoals normaal gesproken). Je rijdt dan op de Ringallee (nog steeds de N785). Bij de eerstvolgende rotonde ga je rechts (1e afslag) en deze weg, de Rozendaalselaan, rijd je helemaal uit. Aan het einde - bij de verkeerslichten - ga je rechts af en dan ben je in het centrum van Velp op de Hoofdstraat. Na de Albert Heijn (rechterzijde) pak je de 1e afslag naar links, de Ommerhofselaan in. Vervolgens rechtdoor het spoor over en de 2e afslag naar rechts nemen, de Kerkallee in. Aan het einde van deze weg sla je weer rechts af. Je rijdt dan op de Larensteinselaan en als je het spoor over bent dan vind je aan de linkerzijde onze fietswinkel.

Vanuit de Arnhemsestraatweg in Arnhem neem je na het viaduct de 1e afslag naar rechts. Je bent dan op de Rozenhagelaan en deze loopt langs het spoor. Als je deze weg uitrijdt dan kom je vanzelf bij onze winkel terecht want deze komt uit op de Nordlaan; de winkel bevindt zich aan jouw linkerzijde aan het einde van de Rozenhagelaan.

Tot slot, komend vanaf het Velperbroekcircuit/knooppunt Velperbroek heb je geen last van de verkeershinder. Onze winkel is gewoon bereikbaar via Waterstraat - Larensteinselaan - Nordlaan.

-------------------------

10 januari 2018

Momenteel is de Arnhemsestraatweg afgesloten op het kruispunt met de Daalhuizerweg en de Nordlaan tot en met de kruising met de Ommerhofselaan. De kruising met de Ommerhofselaan gaat begin februari alweer open. De Arnhemsestraatweg gaat naar verwachting 18 maart weer open.

De Arnhemsestraatweg krijgt een nieuwe riolering en daarnaast wordt de weg aangepast. Na deze werkzaamheden wordt er op de kruising met de Daalhuizerweg en Nordlaan een rotonde aangelegd.

Gemotoriseerd verkeer en fietsers worden omgeleid met borden. Voor voetgangers blijft de route beschikbaar.

Onze fietsenwinkel is vanuit Rheden het beste bereikbaar door bij binnenkomst in Velp op de kruising Hoofdstraat en President Kennedylaan bij de verkeerslichten linksaf te slaan, de President Kennedylaan in, na de spoorwegovergang direct de 1e afslag rechts te nemen (Brugweg). Vervolgens alsmaar recht door op de Kerkallee en aan het einde van die weg rechtsaf. Je rijdt dan op de Larensteinselaan en als je het spoor over bent dan vind je aan de linkerzijde onze fietswinkel.

Vanuit Arnhem en Rozendaal zouden wij prima en dus rechtstreeks bereikbaar moeten zijn; via de Arnhemsestraatweg dan wel Larensteinselaan respectievelijk via de Daalhuizerweg. Dit geldt ook als je vanaf het Velperbroekcircuit/knooppunt Velperbroek komt  (vervolgens via de Waterstraat en Larensteinselaan).

---------------------------

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

 

 Naar overzicht