Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Werkplaats geopend en afhalen mogelijk!

26-01-2021

Winkelshowroom gesloten, werkplaats open!

Vanwege de strengere coronamaatregelen (lockdown) is onze winkelshowroom gesloten van dinsdag 15 december 2020 t/m dinsdag 9 februari 2021 maar...... onze werkplaats blijft geopend! Je kan jouw fiets dus nog steeds voor reparatie en onderhoud aanbieden en weer afhalen. Ook is het mogelijk om reeds bestelde nieuwe/tweedehands fietsen en - via de mail of telefoon - bestelde artikelen bij ons af te halen. 

Via onze reguliere entree kan je de werkplaats en kassabalie bereiken. De rest van de winkel is afgesloten. Het is dus niet mogelijk om de showroom te betreden noch om kleding, schoenen, helmen of accessoires te passen. Het gaat uitsluitend om het halen en brengen van fietsen en toebehoren, dus om korte contactmomenten. Vanwege de beperkte ruimte laten wij slechts maximaal 3 personen toe. Houd je bezoek kort, houd daarbij voldoende afstand tot anderen, draag een mondkapje, betaal waar mogelijk contactloos/PIN en blijf bij klachten thuis. Mochten er al 3 personen binnen zijn, dan willen wij je vriendelijk verzoeken buiten te wachten of op een later moment terug te komen.

 

Openingstijden

Wij hanteren onze reguliere openingstijden:

Dinsdag
07:30 - 18:00 uur

Woensdag
09:00 - 18:00 uur

Donderdag
09:00 - 18:00 uur

Vrijdag
09:00 - 20:00 uur

Zaterdag
09:00 - 17:00 uur

 

Bestellingen

 

Het is mogelijk om artikelen te bestellen via de telefoon (026 362 00 01), per e-mail naar info@goossensvelp.nl of via dit contactformulier.  Wij leggen het gewenste artikel voor je klaar of zetten deze voor je in bestelling als wij het niet op voorraad hebben liggen maar het nog wel te leveren is, waarna het (na binnenkomst) bij onze kassabalie is af te halen tijdens onze openingstijden.

 

Bij voorbaat dank voor jouw begrip en medewerking.

Tot slot wensen wij iedereen veel sterkte in deze onzekere tijd en bovenal, blijf gezond!

Team Goossens Velp

 

 

 Naar overzicht