Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Wat (bij)leren over GPS navigatie, carbon herstel en racefiets onderhoud?

06-04-2018

Kom naar onze gratis lezingen en workshop!

Op vrijdagavond 6 april a.s. organiseren wij van 18:30 tot circa 21:30 uur het volgende in onze fietsenwinkel en werkplaats:

 

Lezing GPS navigatie

Overweeg jij de aanschaf van een GPS toestel, zoals een Garmin of Mio? Of ben je al in het bezit van zo'n toestel maar zou je toch wel wat meer praktische informatie over het gebruik ervan willen? Kom dan naar de gratis lezing over GPS navigatie door een ervaren gebruiker én schrijver van het succesvolle boek GPS Wijzer, Joost Verbeek. Het uitgangspunt van deze lezing is hoe je op een plezierige manier met een GPS kan navigeren en hoe je eruit haalt wat voor jou van belang is. Dus geen theoretische verhalen, maar praktijkgericht.  De inhoud van de lezing gaat o.a. over het altijd weer terug komen op je startlocatie, het downloaden en maken van een route, deze naar de GPS laden, rijden en de juiste instellingen gebruiken. In de voorbeelden wordt gebruik gemaakt van de Garmin Edge toestellen maar Mio werkt voor een deel vergelijkbaar met de Edge.

Deze lezing over GPS navigatie wordt gecombineerd met een lezing over carbon reparatie van 18:30 tot 20:00 uur en is helemaal GRATIS! Meld je wel vooraf aan want vol is vol! En wie die avond deelneemt aan zowel de 2 lezingen als de workshop ontvangt nadien een kortingsbon! Dus krijg je niet alleen gratis informatie maar kan je ook nog voordelig winkelen!

De deelnemers aan de 2 lezingen worden aan het begin van de avond in 2 groepen verdeeld en rouleren tussen de lezing over GPS navigatie en die over carbon reparatie van 18:30 tot circa 20:00 uur. Nadien volgt er nog een workshop onderhoud aan een racefiets in onze werkplaats.

 

Lezing carbon reparatie

Heb jij schade aan jouw carbon frame maar wil je deze (nog) niet vervangen voor een nieuwe? Wist je dat je carbon kan laten repareren met behoud van sterkte, stijfheid en rijeigenschappen? En dat je dit via ons kan laten uitvoeren? Wij bouwen de fiets voor je af, laten deze extern herstellen bij een vakkundig en gespecialiseerd carbonreparatie bedrijf en na herstel bouwen wij de fiets weer voor je op. Ben je benieuwd hoe het repareren van carbon in zijn werk gaat? Kom dan naar de gratis lezing over carbon reparatie welke gegeven wordt door Jeroen van den Hout op vrijdagavond 6 april tussen 18:30 en 20:00 uur. Hij is gespecialiseerd in carbon reparatie volgens de hoge standaard van de luchtvaart-reparaties en repareert carbon zonder verdikking op het frame.

Deze lezing over carbon reparatie wordt gecombineerd met een lezing over GPS-navigatie van 18:30 tot 20:00 uur en is ook gratis. Meld je wel vooraf aan want vol is vol! En wie die avond deelneemt aan zowel de 2 lezingen als de workshop ontvangt nadien een kortingsbon! Dus krijg je niet alleen gratis informatie maar kan je ook nog voordelig winkelen!

De deelnemers aan de 2 lezingen worden aan het begin van de avond in 2 groepen verdeeld en rouleren tussen de lezing over GPS navigatie en die over carbon reparatie van 18:30 tot circa 20:00 uur. Nadien volgt er nog een workshop onderhoud aan een racefiets in onze werkplaats.

 

Workshop onderhoud racefiets

Tips nodig voor onderhoud aan jouw racefiets? Neem dan deel aan onze gratis workshop op vrijdagavond 6 april van circa 20:00 tot 21:30 uur. De workshop wordt verzorgd door onze ervaren monteurs Wouter en Dennis. Zij zullen jou uitleg geven over het onderhoud van een racefiets en hoe bepaalde kleine reparaties uitgevoerd kunnen worden. Indien gewenst kan je bepaalde handelingen ook zelf op een racefiets uitproberen.

 

Interesse in deelname?

Meld je dan vóór 5 april a.s. aan via info@goossensvelp.nl of via dit contactformulier. De plekken zijn helaas niet onbeperkt, dus vol is vol. Vóórinschrijvers die deelnemen aan zowel de lezingen als de workshop ontvangen bovendien een kortingsbon na deelname aan beide.

 

Graag tot 6 april a.s.!

 

 Naar overzicht