Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Voorspel en maak kans!

17-07-2019

Neem deel aan onze Tour de France winactie!

Op zaterdag 6 juli a.s. gaat de 106e editie van de Tour de France van start in Brussel. De organisatie heeft weer een mooie tour samengesteld met klassieke etappes, sprintritten, veel bergetappes en twee soorten tijdritten. Favorieten zoals Froome, Dumoulin en Roglic zullen niet aan de start verschijnen vanwege een blessure of vermoeidheid. Dit geeft meer kansen op de eindzege voor voorbeeld Nibali en Thomas die de Tour al een keer hebben gewonnen. Maar sluit ook renners zoals Bernal, Fuglsang en (Adam) Yates niet uit. En laten we Kruijswijk niet vergeten, die tot nu toe een goed en constant seizoen rijdt maar helaas in de Dauphiné uitviel vanwege ziekte. Wij zijn ook benieuwd of Dylan Groenwegen, net zoals afgelopen jaren, 1 of meerdere zeges gaat boeken. Wat zijn jouw verwachtingen voor deze Tour?

Voorspel en win!

Voorspel de top 3 van het algemeen klassement (eindklassement) van de Tour de France 2019 en maak kans op leuke prijzen!

Onder de deelnemers die de top 3 volledig goed hebben voorspeld, zowel naam als positie, verloten wij een comfortabele Goossens fietskledingset bestaande uit een shirt korte mouwen en korte fietsbroek t.w.v. € 144,99. Indien niemand de top 3 exact heeft voorspeld dan wordt de prijs verloot onder de deelnemers die het grootste deel van de top 3 goed hebben.

Vervolgens verloten wij onder de overige deelnemers, die de renners van de top 3 niet volledig goed hebben maar waarvan de gekozen renners wel in de top 10 van het eindklassement staan een bronzen* onderhoudsbeurt voor de (race)fiets incl. spaken spannen en wielen richten t.w.v. € 60,-.

Daarnaast maak je met de volgende bonusvraag nog kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-.:

Wint Dylan Groenewegen de slotetappe met finish op de Champs-Élysées in Parijs op zondag 28 juli a.s.?

JA/NEE

Onder alle goede antwoorden verloten wij de cadeaubon. Alle drie de winnaars ontvangen tevens ieder een Tour de France bidon (750 ml) van Elite.

Hoe kan ik mijn voorspelling doorgeven?

Je kan deelnemen door jouw voorspelling van de top 3 (= achternaam renner plus positie in top 3 van het algemeen klassement), het antwoord op de bonusvraag plus jouw naam, telefoonnummer en e-mailadres aan ons door te geven via dit contactformulier, per e-mail naar info@goossensvelp.nl of tijdens jouw bezoek aan onze winkel (vanaf 2 juli a.s.) middels het invullen van een papieren deelnameformulier. Ook kan je deelnemen door te reageren op ons Facebookbericht over deze winactie. Jouw gegevens gebruiken wij uitsluitend om een winnaar te bepalen en vervolgens contact op te nemen als jij de winnaar bent. Daarna worden de gegevens vernietigd.

Je kan tot uiterlijk woensdag 24 juli 2019 18:00 uur jouw voorspelling van de top 3 van het eindklassement van de Tour de France 2019 plus antwoord op de bonusvraag aan ons doorgeven. Na 18:00 uur sluit de actie en worden eventuele inzendingen niet meer meegenomen bij het bepalen van de winnaars.

In de week van 30 juli 2019 - nadat bekend is welke renners de top 3 van het algemeen eindklassement van de Tour de France vormen - bekijken wij de antwoorden en worden de winnaars vastgesteld waarna wij contact met hen opnemen.

De uitreiking van de drie prijzen vindt uitsluitend plaats in onze winkel. Er zal dan ook een foto van de uitreiking worden gemaakt voor op onze website, social media pagina's en voor in onze maandelijkse nieuwsbrief.

Maak de Tour nog een tikkeltje spannender en neem deel aan de Tour de France winactie van Goossens Velp!

Veel succes bij het samenstellen van jouw top 3 én heel veel kijkplezier!

 

* Een bronzen beurt voor een (race)fiets houdt in: controle en afstellen remmen, versnellingen, naven, assen, balhoofd, controle stuurinrichting en bouten en moeren, banden op de juiste druk brengen en ketting smeren.

 Naar overzicht