Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Voorspel en maak kans!

06-07-2018

Doe mee aan onze Tour de France winactie!

Op zaterdag 7 juli a.s. gaat de 105e editie van de Tour de France van start in Noirmoutier-en-l'île. Wij kijken uit naar een hopelijk spannende strijd tussen renners als Nibali, Froome, Porte, Quintana, Bardet en Dumoulin. Of zie jij een andere renner, wat meer een outsider zoals Roglic, Landa, Kruijswijk of Mollema, de eindoverwinning pakken? Doe mee aan onze winactie, voorspel de top 3 van het algemeen klassement (eindklassement) van de Tour de France 2018 en maak kans op leuke prijzen!

Onder de deelnemers die de top 3 volledig goed hebben voorspeld, zowel naam als positie, verloten wij een comfortabele Goossens fietskledingset bestaande uit een shirt korte mouwen en korte fietsbroek t.w.v. € 139,99.

Vervolgens verloten wij onder de overige deelnemers, die de renners van de top 3 juist hebben geraden maar de posities ervan niet, een onderhoudsbeurt voor de fiets t.w.v. € 45,-.

En heb jij de volledige top 3 niet goed voorspeld qua renners maar zitten de door jou gekozen renners wel in de top 10 van het eindklassement? Dan maak je nog kans op een Goossens cadeaubon t.w.v. € 20,-!

Alle drie de winnaars ontvangen tevens ieder een Tour de France bidon van Elite.

Je kan deelnemen door jouw voorspelling van de top 3 (= voor- en achternaam renner plus positie in top 3 van het algemeen klassement) en jouw naam, telefoonnummer en e-mailadres aan ons door te geven via dit contactformulier, per e-mail naar info@goossensvelp.nl of tijdens jouw bezoek aan onze winkel middels het invullen van een papieren deelnameformulier. Ook kan je deelnemen door te reageren op ons Facebookbericht over deze winactie. Jouw gegevens gebruiken wij uitsluitend om een winnaar te bepalen en vervolgens contact op te nemen als jij de winnaar bent. Daarna worden de gegevens vernietigd.

Je kan tot uiterlijk zaterdag 7 juli 2018 12.00 uur jouw voorspelling van de top 3 van het eindklassement van de Tour de France 2018 aan ons doorgeven. Na 12.00 uur sluit de actie en kan je niet meer deelnemen. Dan volgen er drie spannende weken.

In de week van 31 juli 2018 - nadat bekend is welke renners de top 3 van het algemeen klassement van de Tour de France vormen - bekijken wij de antwoorden en worden de winnaars vastgesteld waarna wij contact met hen opnemen.

De uitreiking van de drie prijzen vindt plaats in onze winkel. Er zal dan ook een foto van de uitreiking worden gemaakt voor op onze website, social media pagina's en voor in onze maandelijkse nieuwsbrief.

Maak de Tour nog een tikkeltje spannender en neem deel aan de Tour de France winactie van Goossens Velp!

Veel succes bij het samenstellen van jouw top 3 én heel veel kijkplezier!

 Naar overzicht