Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Vernieuwde Ridley Noah!

26-01-2019

Noah Disc Aero+

In de Noah-serie van het Belgische merk Ridley zie je de jarenlange ervaring terug in het ontwikkelen van de aerodynamische norm voor de fietsindustrie. De samenwerking tussen ervaren interne R&D-ingenieurs en topsprinters uit het profpeloton heeft toonaangevende doorbraken opgeleverd. Dit is bewezen door wereldprestaties, zoals Robbie McEwen die de groene trui won en André Greipels zeges op de beroemde Champs-Elysées. De Noah is inmiddels een synoniem geworden voor aerodynamische prestaties.

De Noah Disc Aero+ heeft een duidelijke update gekregen in vergelijking met de Noah uit 2017. Dankzij de Ridley-gepatenteerde F-Steerer technologie zijn alle kabels in het frame geïntegreerd. Windtunneltesten bewijzen dat de toepassing van deze technologie de luchtweerstand rond het frame met 14% doet dalen. Door ook schijfremmen toe te voegen haal je niet alleen makkelijk hoge snelheden, maar kan je ook altijd afremmen waar nodig - ongeacht het weer. Bovendien heeft de Noah Disc Aero+ een heel indrukwekkende en agressieve look gekregen.

De Noah Disc Aero+ is voorzien van een gaaf geïntegreerd stuur en verkrijgbaar met een Ultegra Disc groepset of met een elektronische Ultegra Di2 Disc afmontage. Bij laatstgenoemde uitvoering is de Noah afgemonteerd met hoge wielen, namelijk de Forza R45 DB. Dat maakt het totaalplaatje wel meer compleet en deze versie is vanaf nu ook in onze fietsenwinkel te bewonderen. De mechanische Ultegra Disc uitvoering is voorzien van Fulcrum Racing 400 DB wielen en heeft een adviesprijs van € 4.499,-. De Di2 versie kost € 5.999,-.

Mocht de gave Ridley Noah Fast te hoog gegrepen zijn dan is de nieuwe Noah Disc Aero+ een heel mooi alternatief als je op zoek bent naar een aerodynamische racefiets. De Noah Disc Aero+ wordt - net zoals de Fast - in een chique grijze kleur met rode en zwarte accenten. Benieuwd? Kom naar Goossens Velp en bewonder de nieuwe Ridley Noah Aero+ Disc!

 

 

 Naar overzicht