Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Verkeershinder Nordlaan Velp

19-09-2017

De gemeente Rheden is maandag 17 juli 2017 gestart met voorbereidende werkzaamheden voor het vernieuwen van de Arnhemsestraatweg, Daalhuizerweg en Nordlaan in Velp. De wegen en riolering zijn in slechte staat. Er komt een rotonde op het kruispunt en er worden nieuwe fietspaden aangelegd.

Onze fietsenwinkel is gelegen (aan het einde van) de Nordlaan. Vanaf donderdag 7 september 2017 beginnen de nutsbedrijven met het verleggen van kabels en leidingen in de Nordlaan. Tijdens deze werkzaamheden is de Nordlaan een aantal weken afgesloten voor het doorgaand autoverkeer, vanaf de zijde van de Daalhuizerweg. Dit wordt met borden aangegeven. Naar verwachting zal de Nordlaan tot 30 oktober a.s. afgesloten zijn.

Onze winkel blijft echter wel goed bereikbaar maar dan vanaf Velp Zuid, via de Larensteinselaan.

Kom je met de auto naar onze fietsenwinkel vanaf centrum Arnhem dan kan je het beste via de kant van Presikhaaf komen; via de IJssellaan in Arnhem die overgaat in de Larensteinselaan. Onze winkel bevindt zich dan aan jouw linkerzijde nadat je het spoor over bent gegaan.

Vanaf centrum Velp kan je met de auto het beste op de Hoofdstraat/Arnhemsestraatweg de linkerafslag naar de Ommershofselaan nemen, rechtdoor het spoor over, daarna rechts (2e afslag) de Kerkallee in om vervolgens aan het einde van de Kerkallee rechts af de Larensteinselaan in te rijden. Onze winkel bevindt zich dan aan jouw linkerzijde nadat je weer het spoor over bent gegaan.

Onze parkeerplaats blijft met de auto bereikbaar; het schrikhek (met verkeersregelaar) i.v.m. de afsluiting van de Nordlaan staat voorbij onze parkeerplaats. 

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

UPDATE

16 oktober 2017: De Nordlaan is weer vrij voor doorgaand autoverkeer.

De Daalhuizerweg is wel nog vanaf de Schelmseweg naar de Arnhemsestraatweg in één richting afgesloten. Met borden is aangegeven hoe je kunt omrijden. In januari 2018 start de gemeente met de vervanging van de riolering, het aanleggen van fietsstroken en een rotonde (kruispunt Daalhuizerweg, Nordlaan en Arnhemsestraatweg).

 

 Naar overzicht