Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Vaderdag actie bij Goossens Velp!

13-06-2019

Zet een fietsende vader extra in het zonnetje!

Zondag 16 juni a.s. is het vaderdag. Wil jij een vader extra in het zonnetje zetten? Neem dan deel aan onze vaderdagactie en maak kans op een leuk cadeaupakket naar keuze voor de fietsende vader!

Het enige dat je hoeft te doen is jouw gegevens achterlaten (incl. naam van vader) én aangeven welk cadeau van onderstaande drie opties hij volgens jou verdient:

Pakket 1: "Onderhoud fiets én lijf": cadeaupakket voor de poetsende vader die graag zijn fiets en lijf onderhoudt. Dit pakket bevat een aantal fietsonderhoudsproducten van Cyclon in een handige emmer, Bionet ontvetter (750 ml) en voor de fietser zelf een verkwikkende douchegel en sportvoeding van Born.

Pakket 2: "Fun": fleurig cadeaupakket voor de fietsende vader die wel van een geintje houdt. Dit pakket bevat een originele pizzasnijder, "strong wielrennerspasta", rode "ass saver" (achterspatbord) met bijpassende GripGrab Lightweight SL fietssokken.

Pakket 3: "Cijfers & feiten": cadeaupakket voor de fanatieke vader die ook graag zijn fietsprestaties in de gaten houdt. Dit pakket bevat een draadloze Cateye fietscomputer met diverse functies en sportvoeding van Maxim om zijn prestaties bij te houden én te bevorderen.

Alle pakketten zijn gelijkwaardig qua verkoopwaarde (circa € 45,-).

 

Deelname is mogelijk tot 15 juni 2019 17:00 uur door tijdens een bezoek aan onze winkel het deelnameformulier in te vullen of online via Facebook (tag vader en geef aan welk cadeau hij verdient) of dit online contactformulier. Geef op het contactformulier ook de naam van de vader aan die jij in het zonnetje wil zetten en welk cadeau hij volgens jou verdient.

Uit alle inzendingen trekken wij 1 winnaar.  Die wint het gekozen cadeau (nummer 1, 2 of 3) en mag dit aan de opgegeven vader uitreiken in onze winkel. Wij proberen zaterdagavond 15 juni 2019 al contact op te nemen met de winnaar. De uitreiking vindt wel pas na 17 juni 2019 plaats, dus na vaderdag. Zo heeft de betreffende vader nog een extraatje tegoed! De prijs kan alleen in onze winkel worden afgehaald. Van de uitreiking wordt ook een foto gemaakt voor op onze website, social media pagina's en in de nieuwsbrief.

Ben je nog op zoek naar een vaderdagcadeau? In onze winkel hebben wij diverse leuke cadeau artikelen voor fietsende vaders in ons Cyclocadeau display. Denk hierbij niet alleen aan de originele pizzasnijder of pasta, maar ook aan sleutelhangers, broodplanken, chocolade, mokken, t-shirts, rompertjes en keukenschort met toepasselijke teksten en/of vormgeving. Daarnaast zijn onderhoudsproducten, multitooltjes/gereedschap, sportvoeding of fietssokken leuke items om te geven. En is jouw vader fan van drievoudig wereldkampioen wielrennen én icoon Peter Sagan? Wij hebben in onze fietsenwinkel gave casual t-shirts van de Sportful Peter Sagan Line genaamd "Whee-lie" en "Joker", die nu verkrijgbaar zijn van € 35,99 voor € 29,99.

Kan je echt geen keuze maken? Kies dan voor een Goossens cadeaubon! Verkrijgbaar in de waarden € 5, € 7,50, € 10 of € 25. Uiteraard te combineren tot andere waarden.

Dus ook voor een cadeau voor vaderdag kan je bij Goossens Velp terecht!

 

 

 

 

 

 

 

 

 Naar overzicht