Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Upgrade Cannondale Lefty luchtveer

09-08-2017

Laatste kans voor een gratis opwaardering!

Cannondale heeft in 2016 een volledig herzien veersysteem ontworpen, genaamd 2Spring, welk een upgrade is van het Solo Air systeem van Lefty voorvorken. Dit nieuwe systeem is een stap voorwaarts in rijkwaliteit, prestatie en duurzaamheid en wordt in alle nieuwe lefty vorken toegepast. Het betreft dus een verbetering en geen noodzakelijke opwaardering.

Sinds september 2016 kunnen alle rijders met een Cannondale fiets die is uitgevoerd met een Lefty met een Solo-Air unit van modeljaar 2014 t/m (deels) 2017 deze upgrade kosteloos in onze fietsenwinkel laten uitvoeren. Modellen 2018 en sommige 2017 modellen zijn al uitgerust met 2Spring; dit is te zien aan een 2Spring-sticker op de voorkant van de Lefty.

De actie van deze kosteloze upgrade loopt echter ten einde; je kunt nog t/m zaterdag 2 september 2017 gebruik maken van deze gratis opwaardering. Hierna zullen er kosten in rekening worden gebracht voor de upgrade.

Ben je benieuwd of deze upgrade op jouw Lefty voorvork van toepassing is? Bezoek dan vóór 23 augustus a.s. onze fietsenwinkel en neem daarbij dan jouw Cannondale fiets mee. Wij kunnen dan bepalen of een upgrade van toepassing is en maken vervolgens een afspraak voor het monteren van de juiste upgrade (mits beschikbaar). De montage van deze upgrade kan uitsluitend op afspraak omdat wij met een planning in onze werkplaats werken.

Mocht je als Cannondale Lefty rijder nog geen gebruik hebben gemaakt van deze gratis upgrade pak dan deze laatste kans!

 

  Naar overzicht