Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Tout Terrain vakantiefietsen!

27-06-2019

Sterk staal, functioneel én custom!

Ga jij op fietsvakantie en ben je op zoek naar een passende (vakantie)fiets? Of fiets je heel veel, waar dan ook en met welk doel dan ook, en ben je op zoek naar de ultieme (trekking) fiets? Ook daarvoor kan je nu bij ons terecht! Goossens Velp is sinds kort officieel dealer van Tout Terrain.

Het Duitse merk Tout Terrain maakt duurzame stalen fietsen met zeer sterke (RVS) geïntegreerde achterdragers, wat het een mooi geheel maakt. De slankere buizen geven de fiets een tijdloos uiterlijk.

Maar waarom zou je voor een Tout Terrain fiets kiezen? Niet alleen vanwege het duurzame stalen frame maar ook vanwege onder andere de volgende hoogwaardige kenmerken:

  • De uitvalpadden en geïntegreerde achterdrager zijn van roestvrij staal (RVS);

  • Een stuur uitslag begrenzer: dit voorkomt dat het stuur omslaat door bijvoorbeeld zware bepakking en daarmee wordt schade aan het frame, kabels en verlichting voorkomen;

  • 3-in-1-dropout-ontwerp waardoor het frame geschikt is voor afmontage met derailleur, versnellingsnaaf en aandrijfriem;

  • Een gepatenteerd ophangsysteem voor Pinion waarmee eenvoudig de riem- of kettingspanning kan worden ingesteld;

  • Hydraulische schijfremmen;

  • Verkrijgbaar met Cinq5 The Plug USB-oplader met uitgang bovenop de stuurpen die wordt gevoed dooreen naafdynamo;

  • Tout Terrain fietsen zijn à-la-carte samen te stellen: niet alleen qua opbouw van het frame waarbij je de keuze hebt uit uiteenlopende onderdelen maar ook voor wat betreft de kleurstelling;

  • Een Tout Terrain fiets is uniek en wordt met de hand opgebouwd in Freiburg, Duitsland.

Middels een online configurator kan jij jouw Tout Terrain fiets helemaal naar wens samenstellen. Je hebt keuze uit diverse modellen op het gebied van trekking, expeditie, X-over, urban en zelfs elektrische fietsen. Qua aandrijving zijn er ook uiteenlopende mogelijkheden waaronder een Rohloff of Shimano Alfine versnellingsnaaf, Pinion versnellingsbak en/of riemaandrijving. Tout Terrain heeft maar liefst 20 modellen met Gates carbon riemaandrijving en de grootste keuze in Pinion modellen. Naast de keuze in type aandrijving kan je de rest van de fiets ook zelf samenstellen en heb je daarbij vele mogelijkheden. Dat geldt ook voor de kleurstelling van de fiets, al dan niet tegen een meerprijs.

Let wel goed op dat de online configurator op "Nederlands" staat ingesteld, zodat je de juiste (Nederlands) prijzen te zien krijgt. Dus met het juiste BTW tarief. Rechts bovenin de homepage van de online configurator, in de zwarte balk, kan je het gewenste land kiezen. Dit doe je door met de muis op het landenwoord - direct rechts naast "dealer login" - te gaan staan en dit woord aan te klikken waarna er een keuzemenu met diverse landen volgt waaruit je een keuze dient te maken.

In onze winkel hebben wij standaard een aantal (demo)modellen staan welke wij zelf hebben samengesteld en welke de vele mogelijkheden qua afmontage én kleurstelling laten zien. Denk hierbij aan de Via Veneto met Rohloff versnellingsnaaf en riemaandrijving, de Tanami Xplore met Pinion C1.12 versnellingsbak en riemaandrijving en de stoere Outback Xplore 27.5+ met Pinion P1.18 versnellingsbak en riemaandrijving.

Daarnaast beschikken wij over een kleurendisplay bestaande uit buizen met 25 framekleuren zodat jij deze direct "live" goed kunt bekijken en dus niet alleen vanaf een scherm de kleurkeuze hoeft te maken. Erg handig!

Dus als je op zoek bent naar de ultieme vakantiefiets of trekkingfiets, dan kan Goossens Velp met Tout Terrain aan jouw wensen voldoen!

 Naar overzicht