Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Tips voor vaderdag!

18-06-2020

Geef je fietsende vader een origineel cadeau!

Zondag 21 juni 2020 worden de vaders weer in het zonnetje gezet op vaderdag. Die dag kan jij jouw fietsende vader verblijden met praktische items zoals nieuwe fietssokken, sportvoeding, gereedschap, onderhoudsmiddelen of - als je geen keuze kan maken - een cadeaubon van Goossens!

Ben jij echter op zoek naar een meer origineel cadeau? Het Cyclocadeau display van Cycle Gifts in onze winkel is weer goed gevuld met allerlei leuke originele items om cadeau te geven. Denk o.a. aan diverse mokken, sleutelhangers, broodplanken, keukenschort, wielrennerspasta, pizzasnijders. Uiteraard allemaal gericht op de fietsliefhebber!

 

TIP! Fietsbier Plezier cadeaupakket!

Leuk verpakt én origineel, voor de fietsende vader die ook van een biertje houdt! Voor dit pakket met 5 bierflesjes (25cl) betaal je € 17,50.

Het pakket bestaat uit 5 heerlijke speciaalbieren van Cyclo Cadeau/Cycle Gifts, die uitstekend smaken na een mooie tocht op de racefiets of mountainbike:

  • Sore legs (5%) is een witbier, heerlijk fris en met een typerende vanille-bananensmaak aan het einde van de slok. Uitstekend bier voor een zonnige dag!

  • Wheely good beer (6%) is een blond bier met een mooie twist. Het Cascade-hop maakt de afdronk bitter en zo is Wheely good beer net anders dan anders.

  • Bunny hopper (6%) is fris en fruitig in het begin en is overdreven hoppig. Daardoor krijgt deze IPA een geheel eigen smaak.

  • The K.O.M. bomb (9%) is een lichtzoete triple en fris door de toevoeging van kardemomkruid en sinaasappelschillen.

  • Recovery beer (10%) heeft een moutzoete start, maar laat daarna met een ferme afdronk zijn spierballen zien. Een krachtige triple dus!

PROOST!Naar overzicht