Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

TESTDAG 10 APRIL 2016 11.00 - 16.00 uur

09-04-2016

De Giro d'Italia start dit jaar in onze provincie; een reden voor ons om extra uit te pakken!

 

Naast onze GIROZE actiedagen op 6 en 7 mei a.s. organiseren wij ook een testdag (race en MTB) in samenwerking met diverse grote merken op zondag 10 april van 11.00 tot 16.00 uur!

Op de parkeerplaats naast onze winkel staan die dag diverse racefietsen en mountainbikes voor jou klaar om uit te proberen; van comfort racers en allroad racefietsen met schijfremmen tot gave mountainbikes van titanium of met een Lefty voorvork!* Een unieke kans om kosteloos verschillende fietsen uit te proberen in de eigen omgeving, de prachtige Posbank welke tevens het decor zal zijn van de Giro d'Italia op 8 mei!

 

Ook damesmodellen!

Ook aan de fietsende dame is gedacht! Van de merken Ridley en Giant zijn er ook enkele testfietsen van hun damesracefietsencollectie beschikbaar.

Tevens stellen wij onze Cube Access 29-er mountainbike (maat 17") beschikbaar voor de dame die graag een keer het grotere wielformaat in het bos wil proberen.

 

Niet alleen fietsen....

Naast de diverse fietsmerken zijn er ook een aantal onderdelenmerken aanwezig.

Zo kan je diverse SRAM producten bekijken, waaronder Quarq powermeter, Rival 22, Force 1 en zelfs een demomodel met het draadloze SRAM RED eTAP! Daarnaast zijn ook de volgende Zipp wielen te bewonderen: Zipp 30 course disc, Zipp 202cc, 303cc en 404cc.

Niet alleen kijken maar ook testen? Ook dat kan! SRAM stelt een aantal testfietsen afgemonteerd met Force/Rival en Zipp wielen beschikbaar. Ook heb je de mogelijkheid om diverse Zipp wielen in jouw eigen fiets uit te proberen. Helemaal onderaan in dit nieuwsbericht staat een opsomming van alle SRAM en Zipp testproducten.

Ook het merk Pioneer is aanwezig met een vermogensmeter. Deze is gemonteerd op een demofiets welke je kan uitproberen op een Wahoo KICKR fietstrainer. Uiteraard kan je tijdens het testen van uitleg worden voorzien over de precieze werking van deze vermogensmeter. Bovendien maak je hierbij kans op het winnen van een leuke prijs!

 

Trap het meeste vermogen en win!

Trap jij net zoveel vermogen weg als een prof? Ga na of voor je testrit de uitdaging aan en maak kans op een Goossens cadeaubon t.w.v. € 50,-! Bovendien ontvangt de persoon die deze dag het meeste vermogen wegtrapt een roze Goossens limited edition fietstenue, speciaal ontworpen naar aanleiding van de komst van de Giro naar Gelderland!

 

Testparcours

Wij zetten die dag geen speciaal testparcours uit; onze winkel ligt op nog geen 10 minuten fietsen van de Posbank en je hebt die dag dan ook de vrijheid om je eigen route te bepalen. Om meerdere personen de mogelijkheid te geven een bepaald type fiets uit te testen kunnen de testfietsen maximaal een uurtje per persoon worden uitgeprobeerd.

Ben je niet zo bekend met de omgeving of fiets je liever in gezelschap? Wij verzorgen om 11.30 uur, 13.00 uur en 14.30 uur een gezamenlijke testrit van circa 1 uur onder begeleiding van 1 van onze medewerkers. Het betreft een rit over het mountainbikeparcours van de Veluwezoom en tevens een route voor de wielrenners op de Posbank over een deel van het Giro d'Italia parcours. Dus je hebt de mogelijkheid om zowel individueel als in groepsverband de fietsen te testen!

 

Parijs-Roubaix

Wil je de finale van Parijs-Roubaix einde middag niet missen? Kijk dan samen met ons mee op de televisieschermen in onze winkel!


Testen = graag vooraf aanmelden

Interesse in deelname aan de testdag? Stuur dan een e-mail met jouw gegevens naar info@goossensvelp.nl of vul dit contactformulier in. Om het die dag overzichtelijk te houden kan je namelijk uitsluitend na aanmelding een of meerdere testritten maken. Bovendien ontvang je een goodie bag als je je van tevoren hebt aangemeld.

Vereisten voor deelname zijn een geldig legitimatiebewijs en het dragen van een fietshelm tijdens het testen. Daarnaast vragen wij je jouw eigen fietspedalen, fietsschoenen en fietskleding mee te nemen. Tevens is het handig om thuis jouw eigen zadelhoogte op te meten, zodat we dit op de testfiets kunnen toepassen. Uiteraard zorgen wij die dag ook voor een 'hapje' en een (sport)drankje plus een ATB-vergunning. Douchen is helaas niet mogelijk. Er zijn GEEN deelnamekosten aan deze dag verbonden.

In verband met de aanwezigheid van meerdere merken en dus een groot aantal testfietsen is het helaas niet mogelijk om op voorhand al een bepaald type fiets te reserveren.

Deelname aan de testdag is voor eigen rekening en eigen risico. Enige schade, enig ongeval of diefstal is voor rekening van de tester. De testfietsen zijn niet verzekerd tegen diefstal en aansprakelijkheid- en/of cascoschade en dienen zonder schade te worden geretourneerd. Goossens Tweewielers Velp is niet aansprakelijk voor gevolgen van een mogelijk ongeval. Je bent verplicht tijdens de testrit(ten) een valhelm te dragen. Tevens word je  verzocht de testfietsen deugdelijk te gebruiken en op een correcte wijze aan het verkeer deel te nemen.

Onze winkel en werkplaats zijn deze dag gesloten.

 

Aanwezige merken

Hieronder een overzicht van de aanwezige merken en hun testmodellen (voor zover nu bekend)*:

 

Race:

Zero 7 (maten M, L en XL)

Cento1Air (maten M, L en XL)

Cento1SR (maten S, M, L en XL)

GTR SL (maten S, M, L en XL)

MTB:

101X (maten S, M, L en XL)

Race:

Noah SL (maten M en L)

Fenix SL (maten M en L)

Allroad (race):

X-trail (maten S, M, L en XL)

Cyclocross:

X-night (maten 56 en 58)

Dames race:

Liz carbon (maten XS en S)

 

 

Race:

Boreas (maten 54, 58 en 62)

Astraeus (maat 64)

MTB:

Tuareg 29er (maat 21")

Zion 29er (maat 19")

Redwood 29er (maten17,5" en 19")

 

 

Race:

Cannondale SuperSix Evo Team (maten 54, 56 en 58)

Caad12 (maten 54 en 58)

MTB hardtail:

FSi Team (maten M en L)

FSi carbon 4 (maat L)

MTB full suspension:

Scalpel 29 carbon 3 (maat L)

Race:

TCR Advanced (maten M en L) 

Defy met Shimano Di2 (maten M en ML)

Propel (maten M en L)

Dames race:

Avail Advanced (maten S en M)

 

 

Testfietsen afgemonteerd met:

SRAM brand disc S (51 cm), Force 22 HRD, Zipp 30 course disc

SRAM brand S (51 cm), Rival 22 HRR, Quarq, Zipp 303 disc

SRAM brand M (54 cm), Rival 22 HRR, Zipp 404

SRAM brand disc M (54 cm), Force1 HRD, Zipp 303 disc

SRAM brand disc L, (58), Force 22 HRD, Zipp 303 disc

Testwielen: Zipp 202 cc, 303 cc en 404 cc

Uit te proberen in jouw eigen fiets!

Pioneer vermogensmeter gemonteerd op een demo fiets, welke uit te proberen is op een Wahoo KICKR fietstrainer.

 

* Wijzigingen voorbehouden. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.Naar overzicht