Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Summersale VERLENGD!

09-08-2018

Goossens Velp heeft de zomer in haar bol; profiteer van veel zomers voordeel!

Summersale bij Goossens Velp met veel korting op de fiets- en kledingcollecties!

Tot 20% korting op de fietscollectie van 2018!

Tot 50% korting op overjarige fietscollecties!

Van racefiets tot elektrische fiets, van een fiets om door het bos te crossen tot een stadsfiets voor woon-werk of schoolverkeer, van een fiets voor een starter tot een fiets voor een meer ervaren fietser; voor ieder wat wils en voor elk budget! In onze fietsenwinkel vind je een uitgebreid assortiment fietsen; je hebt een brede keuze in diverse types en merken fietsen. Wij werken met de fietsmerken Cannondale, Giant, Cube, Ridley, Wilier, Cortina, Van Nicholas en Trek (overjarig). Merken met kwalitatief goede fietsen van leveranciers met een betrouwbare service.

Bij verkoop van een nieuwe fiets maken wij deze zo snel als mogelijk gratis rijklaar. Wij bieden je tevens een gratis 1e onderhoudsbeurt na 3 maanden plus 2 onderhoudsbeurten met korting.  Een fietsmeting laten uitvoeren (op afspraak bij drukte) is uiteraard ook mogelijk!

Voorwaarden

De korting is geldig op de adviesprijs van voorradige fietsen uit de fietsencollectie van 2018 en is niet te combineren met andere acties en aanbiedingen. De fietsen staan al afgeprijsd in de winkel. Inruil en fietsproject is uitsluitend in overleg mogelijk. Korting wordt niet verrekend over reeds eerder gedane aankopen. OP=OP!

Fietskleding: 3 stuks halen, slechts 2 betalen!

In onze fietsenwinkel kan je ook terecht voor een compleet fietsoutfit. Niet alleen voor een uitgebreide collectie kledingaccessoires zoals brillen, schoenen, helmen, sokken, hand- en overschoenen maar zeker ook voor een comfortabele en leuke fietskledingset. Zowel heren- als damescollecties van de merken Castelli, Sportful, Assos en Rogelli. Voor elke portemonnee is een prima outfit te vinden maar vanaf 29 juni a.s. wel heel voordelig; van bij aankoop van 3 items uit onze voorradige kledingcollectie ontvang je de goedkoopste GRATIS! Oftewel 3 stuks halen en er slechts 2 betalen!

Voorwaarden:

De korting is geldig op de adviesprijs van voorradige kledingstukken. 

De actie is niet van toepassing op de Goossens kleding en niet op reeds afgeprijsde artikelen. Van de 3 stuks is het goedkoopste item gratis, uitgaande van de adviesprijzen van de 3 items. Je kan een afgeprijsd artikel kiezen maar dan geldt dus wel de adviesprijs. Van de 3 stuks mag er maximaal 1 een Assos broek zijn. 

Korting wordt niet verrekend over reeds eerder gedane aankopen.

OP=OP!

Behalve korting op fietsen en kleding kan je bij ons ook voordelig fietsschoenen, fietsbrillen, fietshelmen en accessoires voor de fiets aanschaffen. Wij hebben standaard diverse outlet artikelen en leuke aanbiedingen!

Het team van Goossens Velp wenst jou nog een mooie (na)zomer toe!

 Naar overzicht