Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

SUMMERSALE 2.0!

19-08-2017

UPDATE 5 SEPTEMBER 2017:

Onze summersale is inmiddels ten einde maar je kan nog wel profiteren van hoge kortingen op onze voorradige 2017 modellen!

Race, MTB, stadsfietsen én elektrische fietsen van diverse merken.

De zomervakantie loopt ten einde maar onze summersale nog niet!

Nu zelfs tot 20% korting op 2017 modellen!

 

 

 

Tot 20% korting op fietsen uit de 2017 collectie!*

Van racefiets tot elektrische fiets, van een fiets om door het bos te crossen tot een stadsfiets voor woon-werk of schoolverkeer, van een fiets voor een starter tot een fiets voor een meer ervaren fietser; voor ieder wat wils en voor elk budget! In onze fietsenwinkel vind je een uitgebreid assortiment fietsen; je hebt een brede keuze in diverse types en merken fietsen. Wij werken met de fietsmerken Cannondale, Giant, Cube, Ridley, Wilier, Van Nicholas, Trek, Cortina en VSF Fahrradmanufaktur. Merken met kwalitatief goede fietsen van leveranciers met een betrouwbare service.

Bij verkoop van een nieuwe fiets maken wij deze zo snel als mogelijk GRATIS rijklaar. Wij bieden je tevens een gratis 1e onderhoudsbeurt na 3 maanden plus 2 onderhoudsbeurten met korting.  Een fietsmeting laten uitvoeren (op afspraak) is uiteraard ook mogelijk!

* De korting is geldig vanaf 19 augustus 2017 op de adviesprijs van voorradige fietsen uit de uitlopende collectie van 2017 en is niet te combineren met andere acties en aanbiedingen. Inruil en fietsproject is uitsluitend in overleg mogelijk. Actie loopt t/m 2 september 2017 en zo lang de voorraad strekt.

   

Fietskleding, nog steeds 3 halen en maar 2 stuks betalen!*

* Het goedkoopste kledingstuk van de 3 is GRATIS, uitgaande van de adviesprijzen van de 3 items. Actie loopt t/m 2 september 2017 en zolang de voorraad strekt.

De actie is van toepassing op de adviesprijs van onze uitlopende en voorradige zomercollecties (wielershirts korte mouwen en korte fietsbroeken) en is niet te combineren met andere acties en aanbiedingen.

Deze actie geldt niet voor de volgende doorlopende items:

  • Goossens kleding (nieuw design, zwart/wit/blauw)

  • Assos broeken

 

 

      

Het team van Goossens Velp wenst jou nog een fijne zomer toe!Naar overzicht