Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Steun jij samen met ons de lokale horeca?

12-05-2020

Bij aankoop van een nieuwe fiets ontvang je een gratis accessoirepakket naar keuze én een waardebon #helpdehoreca of VVV dinercheque t.w.v. € 25,-!

Vanwege de coronacrisis zijn de winkels in veel van ons omringende landen gesloten (geweest). Wij zijn dankbaar dat wij als winkel in Nederland geopend mogen blijven en jou dus mogen blijven verwelkomen in onze winkel. Uiteraard na het treffen van diverse maatregelen en op voldoende afstand van elkaar. Er zijn echter ook bedrijven in Nederland die nu al weken verplicht zijn gesloten. Denk aan sportscholen, (kap)salons en horecazaken. Wij leven met hen mee en willen een aantal lokale ondernemers samen met jou een hart onder de riem steken.

Wij hebben daarom besloten om in de periode van dinsdag 12 t/m zaterdag 16 mei 2020 bij elke verkochte nieuwe fiets uit de 2020 collectie niet alleen een gratis accessoirepakket naar keuze aan te bieden maar daarnaast ook een gratis waardebon van #helpdehoreca of gratis VVV dinercheque t.w.v. € 25,-!  Met deze actie willen wij samen met jou de lokale horeca ondersteunen!

Een aantal horecazaken in de gemeente Rheden heeft zich aangesloten bij de actie #helpdehoreca. Via deze actie kan je een waardebon van een horecazaak aanschaffen die je later kan verzilveren maar waarvan de horecaondernemer de inkomsten direct al ontvangt. Wij hebben daarom via die steunactie bij een aantal restaurants in de gemeente Rheden een waardebon t.w.v. € 25,- aangeschaft waaruit je een keuze kan maken. Niet alle horecazaken zijn echter bij die actie aangesloten. Reden voor ons om daarnaast ook een aantal VVV dinercheques t.w.v. € 25,- aan te bieden, zodat we ook de niet bij de #helpdehoreac aangesloten lokale horecazaken wat kunnen ondersteunen (mits deze een VVV dinercheque accepteren).

Zodra jouw favoriete lokale horecazaak de deuren weer mag openen, kan jij de waardebon of dinercheque daar inwisselen. In het geval van de VVV dinercheque: uiteraard mits de betreffende horecazaak de VVV dinercheque accepteert.

Wat houdt het gratis accessoirepakket naar keuze precies in?

Schaf jij een nieuwe racefiets, mountainbike, gravelfiets, standaard stads-, toer- of trekkingfiets aan uit de 2020 collectie dan ontvang je een gratis accessoirepakket naar keuze t.w.v. 10% van de adviesprijs van de nieuwe fiets. Dus heeft de nieuwe fiets een adviesprijs van bijvoorbeeld € 1.299,- dan kan je gratis accessoires uitzoeken t.w.v. € 130,- (adviesprijs). Dit kan van alles zijn; van accessoires voor op de fiets (pedalen, bidonhouder, zadeltasje, fietscomputer, fietstas, extra slot etc.) of accessoires voor tijdens het fietsen zoals een helm, schoenen, fietskleding of kledingaccessoires als handschoenen en overschoenen. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld onderhoudsmiddelen, sportvoeding of (deels) een fietsendrager. Of geef het (deels) cadeau aan partner of kinderen: laat hen iets uitzoeken!

Schaf jij een nieuwe elektrische fiets, kinderfiets of Tout Terrain fiets aan uit de 2020 collectie dan gaat het om 5% van de adviesprijs van de nieuwe fiets.

En naast dit gratis accessoirepakket ontvang je dus ook nog een gratis waardebon #helpdehoreca van een lokaal restaurant of VVV dinercheque t.w.v. € 25,- ! Deze reiken wij uit bij aflevering van de nieuwe fiets. Mocht er sprake zijn van een lange levertijd bij een bestelde fiets dan kiezen wij er mogelijk voor om de waardebon eerder uit te leveren zodat je die ook sneller kan inwisselen (onder voorwaarde dat er een relatief klein deel van de bestelde fiets is aanbetaald).

Overige actievoorwaarden

Het gaat hierbij om nieuwe orders van nieuwe fietsen uit onze voorraad of die besteld moeten worden van de 2020 collectie. Bij een bestelling dient het wel om een fietsmerk uit ons winkelassortiment te gaan. De actie geldt niet voor reeds afgeprijsde (overjarige) fietsen. Reeds lopende orders of reeds gedane aankopen zijn van deze actie uitgesloten. Bij de accessoires gaan wij uit van de adviesprijs.

Deze actie is niet te combineren met andere acties en aanbiedingen. Inruil en fietsplan is uitsluitend in overleg mogelijk.Naar overzicht