Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Start of Season Sale!

24-03-2018

Begin jouw fietsseizoen zeer voordelig én met nieuwe kennis bij Goossens Velp!

Dit weekend wordt de klok een uurtje naar voren verzet; langere dagen met betere weersomstandigheden liggen in het verschiet! Het fietsseizoen kan dan echt van start gaan en daarom houdt Goossens Velp haar Start of Season Sale van vrijdag 30 maart t/m zaterdag 7 april 2018!

Bezoek onze winkel tijdens deze actieperiode en profiteer van veel voordeel, gratis informatie én laat je verrassen door de nieuwe winkelinrichting!

 
Knallende kortingsactie en Start of Season koopjes!

Profiteer tijdens het Paasweekend van 20% korting op ons voorradige assortiment! * Nieuwe fiets of zomeroutfit nodig? Pak je voordeel bij de nieuwste collecties! Tweede Paasdag extra geopend van 12:00 tot 17:00 uur!

Daarnaast kan je van 30 maart t/m 7 april 2018 een vijftal aantrekkelijk geprijsde Start of Season koopjes aanschaffen:

Craft Active Extreme 2.0 zwart ondershirt heren / dames uitvoering van € 44,95 voor slechts € 22,49

Squirt smeermiddel van € 12,99 voor slechts € 9,99

Ridley Fenix Carbon Ultegra R8000 van € 1.999,- voor slechts € 1.599,-

BBB fietsbril met meekleurende (PH) lenzen van € 79,95 voor slechts € 39,99

Doosje met 7 stuks SiS Energygels van € 13,93 voor slechts € 7,99

 

Voor deze koopjes geldt wel OP=OP! Dus wees er snel bij!

Hoef je niet perse het nieuwste van het nieuwste? In onze fietswinkel hebben wij uiteraard ook uitlopende collecties (zomer)kleding, fietsschoenen, fietshelmen, accessoires én fietsen met hoge kortingen!

Als betalende klant maak je bovendien ook kans op een gratis Mio Cyclo fietsnavigatietoestel t.w.v. € 179,99! In de periode 30 maart t/m 7 april 2018 verloten wij namelijk een Mio Cyclo 200 toestel onder de betalende klanten! **

 
Niet alleen aanbiedingen maar ook leuke, leerzame én gratis activiteiten!

Op vrijdagavond 6 april 2018 organiseren wij in samenwerking met externe partijen een lezing over GPS navigatie, carbon reparatie en een workshop onderhoud aan de racefiets van 18:30 uur tot circa 21:30 uur in onze fietsenwinkel. Kijk hier voor uitgebreide informatie over deze lezingen en workshop, het aanmelden en de voorwaarden.

Tevens verzorgen wij in samenwerking met het Italiaanse fietsmerk Wilier een testdag op zaterdag 31 maart a.s. van 09:30 tot 14:30 uur. Kijk hier voor uitgebreide informatie over onze Wilier testdag, het aanmelden en de voorwaarden.

Daarnaast organiseren wij in de maand april nog meer testdagen: Cannondale op vrijdag 6 april,  Giant & Liv op zaterdag 7 april, Ridley op zaterdag 21 april en 2 zaterdagen (14 en 28 april) waarop je diverse elektrische stadsfietsen en trekking fietsen kan testen. Kijk hier voor uitgebreide informatie over deze testdagen, het aanmelden en de voorwaarden.

Deelname aan al deze activiteiten is GRATIS! Vóórinschrijvers worden zelfs beloond!

Dus tijdens onze Start of Season Sale kan je niet alleen voordelig winkelen maar ook gratis kennis opdoen!

 

Aangepaste openingstijden Goede Vrijdag en 2e Paasdag

Vrijdag 30 maart a.s. is er geen koopavond vanwege Goede Vrijdag. Onze winkel is die dag geopend van 09:00 tot 18:00 uur.

Maandag 2 april a.s. - 2e Paasdag - is de winkel extra geopend van 12:00 tot 17:00 uur!

 

Onze flyer

* Korting is geldig op de adviesprijs van bij Goossens Velp voorradige artikelen van vrijdag 30 maart t/m maandag 2 april 2018. Bij te bestellen artikelen (uit ons assortiment) hanteren wij een korting van 15% op de adviesprijs, echter bij e-bikes 10% korting. De kortingsactie is niet van toepassing op reeds afgeprijsde artikelen en niet te combineren met andere acties en aanbiedingen.  Ook MTB vergunningen, cadeaubonnen, arbeidskosten, accu's, artikelen van het merk Garmin, de Cube Town Hybrid ONE modellen en Cannondale Mavaro Neo City 2 modellen zijn uitgesloten van deze 20% kortingsactie. Fietsproject en inruil uitsluitend in overleg. Korting wordt niet verrekend over reeds eerder gedane aankopen.

** Van vrijdag 30 maart t/m zaterdag 7 april 2018 kan elke klant na aankoop (eenmaal per dag) een formulier bij de kassabalie verkrijgen waarop hij/zij zijn/haar gegevens kan invullen en deze vervolgens bij ons kan inleveren. In de week van 10 april 2018 trekken wij 1 winnaar uit alle ingeleverde formulieren waarna wij telefonisch contact opnemen met de winnaar om hem/haar dit mede te delen en te vragen onze winkel te bezoeken zodat wij de Mio Cyclo 200 kunnen uitreiken. Er zal dan tevens een foto van de uitreiking worden gemaakt voor op onze website en social media.

Namens het gehele team van Goossens Velp wensen wij je alvast fijne Paasdagen en een plezierig fietsseizoen met veel mooie én veilige kilometers!

Graag tot ziens tijdens onze Start of Season Sale! De verse koffie én paaseitjes staan dan voor je klaar!

 Naar overzicht