Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

SPOT, 'SCHIET', PLAATS EN WIN!

12-04-2016

Maak een originele 'roze' fietsfoto en win!

Misschien heb je onze inmiddels opvallend gekleurde bus al zien rijden de afgelopen dagen; naar aanleiding van de komst van de Giro naar Gelderland,waarbij de profrenners ook onze gemeente doorkruisen, hebben wij onze Goossens bestelbus tijdelijk gepimpt met een roze kleur!

In de periode van 10 april t/m 1 mei 2016 plaatsen wij onze 'roze' bus op verschillende plekken langs het officiële parcours van de Giro d'Italia van 8 mei a.s. (tussen Dieren en Rozendaal).

Spot jij tijdens je fietsrit onze 'roze' bus? Maak dan een leuke originele foto op de plek van onze bus en maak daarmee kans op leuke prijzen:

1. Spot onze 'roze' bus in de omgeving van Dieren-Rozendaal in de periode 10 april t/m zondag 1 mei 2016.

2. 'Schiet' een originele en positieve foto van jezelf bij onze 'roze bus', bij voorkeur met fiets, en met Goossens Velp op de achtergrond.

3. Plaats de foto op onze facebookpagina . Doe dit uiterlijk op maandag 2 mei 12.00 uur, want dan ding je nog mee naar de prijs! Later geplaatste foto's maken helaas geen kans meer. Wij kiezen namelijk op 2 mei na 12.00 uur de 3e en dus laatste winnaar.

Heb je geen Facebook dan mag je de foto met gegevens ook mailen naar info@goossensvelp.nl waarna wij de foto op onze Facebookpagina zullen plaatsen.

Wij behouden ons overigens het recht voor om een foto niet te plaatsen en deze dus van de actie uit te sluiten als deze niet aan de voorwaarden voldoet.

4. Win een leuke prijs; in de week van 18 april , 25 april en 2 mei kiezen wij elke week de meest originele foto en deze persoon wint een Goossens cadeaubon t.w.v. € 50,- plus een roze Goossens LTD fietsoutfit!

Het is mogelijk om meerdere foto's in te sturen; echter worden eerdere winnaars van deze fotoactie uitgesloten van verdere deelname aan deze actie.

Wij nemen contact met de winnaars op, zodat zij de prijs in de winkel kunnen afhalen. Uiteraard vermelden wij de winnaars mét hun foto op onze website en social media pagina's.

Dus spot, 'schiet', plaats en maak kans op een leuke prijs!

 Naar overzicht