Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Speciaal voor de dames, van Ridley!

08-05-2019

Tijdelijk gratis Pure Line ontwerp bij aanschaf Ridley fiets!

Rond de Belgische fietsbeurs Velofollies - maart 2019 - kon je al profiteren van een gratis Pure Line ontwerp bij aankoop van een Ridley fiets. Op verzoek van vele dames komt Ridley opnieuw met deze kortingsactie maar nu speciaal en alleen voor vrouwen!

Dus dames, overweeg je een Ridley (carbon) fiets aan te schaffen maar spreekt het design en/of de kleurstellingen jou niet aan? Wil jij liever een meer unieke fiets met een tijdloos en strak design? Bij Ridley - opgericht als framelakker met een focus op kwaliteit en vakmanschap - heb je de mogelijkheid om het frame te customizen in de door jou gewenste kleurstellingen.

Een onderdeel van deze customizer is de Ridley Pure Line, een eenvoudig, strak en tijdloos design bestaande uit slechts 2 kleuren; de basiskleur en een tekstkleur. Er zijn 6 Pure Line designs waarvan je de 2 kleuren zelf mag invullen. Je hebt hierbij keuze uit maar liefst 42 kleuren, dus volop mogelijkheden om jouw nieuwe Ridley fiets meer eigen te maken. Normaal gesproken betaal je een meerprijs van € 250,- voor de Pure Line maar dit design is nu tijdelijk - tot en met dinsdag 14 mei 2019 - en met een aan te vragen code gratis bij aankoop van een nieuwe Ridley racefiets (waarop een Pure Line lakking mogelijk is).

Hoe gaat dit in zijn werk? Via deze site van Ridley kan je de Pure Line code voor een gratis Pure Line ontwerp aanvragen. Vervolgens ga je naar de online customizer van Ridley en kies je het gewenste type fiets, het model en jouw favoriete Pure Line design. Speel hierna met de diverse kleuren tot het gewenste resultaat.  Vervolgens kies je de afwerking: mat of glanzend. Als het gewenste design klaar is dan dit downloaden en printen. Tot slot bezoek je onze winkel - vóór 15 mei a.s. - met het design en de code voor een gratis Pure Line design, waarna wij de fiets voor jou in bestelling zetten. De verwachte levering is dan ongeveer 8 weken. De code is dus uitsluitend te gebruiken bij nog te bestellen Ridley fietsen (waarop een Pure Line lakking mogelijk is) en is niet te combineren met andere acties en aanbiedingen (1 code per persoon).

Let wel, de code voor een gratis Pure Line Design t.w.v. € 250,- verloopt op woensdag 15 mei 2019 en is dus na 14 mei 2019 niet meer toe te passen bij aankoop van een nieuwe Ridley fiets..

Heb je hulp nodig? Geen probleem! Bezoek onze fietsenwinkel en wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw unieke Ridley fiets! Goossens Velp is officieel dealer van Ridley.Naar overzicht