Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Shop je rijk dagen 2018!

02-01-2019

Geld besparen en kennis vergaren bij Goossens Velp!

Van vrijdag 21 december 2018 t/m zaterdag 5 januari 2019 vinden onze 'Shop je rijk dagen' weer plaats.

Profiteer:

 • van super voordelig geprijsde en speciaal door ons geselecteerde artikelen! Korting loopt op tot wel 50%!* Een kleine greep uit de aanbiedingen zie je hieronder (de winterkledingset is er ook in een speciale damesversie van € 175,- voor slechts € 119,-) :

 • van hoge kortingen op uitlopende fietsen uit de 2018 collectie en op uitlopende kleding, schoenen, helmen en accessoires!*

 • in de periode van 27 december 2018 t/m woensdag 2 januari 2019 van maar liefst 20% korting op de adviesprijs van ons voorradige assortiment! Dus ook op de allernieuwste - 2019 -  fietscollecties! Er zijn enkele productgroepen van de 20% korting uitgesloten; de precieze kortingsvoorwaarden vind je onderaan dit bericht* 

 • van 50% korting op een fietsmeting; maak een afspraak op woensdag 2 t/m zaterdag 5 januari 2018 voor een fietsmeting en betaal die dagen slechts € 25,-! Dit is exclusief eventueel te vervangen onderdelen. 

 • van een verloting van een luxe Shimano trolley koffer t.w.v. € 179,- onder alle betalende klanten! **

En leer:

1. Van een workshop onderhoud MTB

Hoe onderhoud ik mijn mountainbike?

Naast het profiteren van hoge kortingen bieden wij je ook de mogelijkheid om je kennis te vergroten dan wel bij te spijkeren tijdens onze leerzame WORKSHOPS mountainbike onderhoud. Deze vinden plaats in onze werkplaats op:

- vrijdagavond 28 december 2018 van 19.00 tot circa 21.00 uur SPECIAAL VOOR DE DAMES

- vrijdagavond 4 januari 2019 van 19.00 tot circa 21.00 uur

Onze monteurs Dennis en Wouter zullen in de werkplaats tijdens het 1e deel uitleg geven over het onderhoud van een mountainbike en hoe bepaalde kleine reparaties uitgevoerd kunnen worden. In het 2e deel kan je in kleine groepjes bepaalde handelingen ook zelf op een mountainbike uitproberen.

Deelname is GRATIS! Wel graag vooraf aanmelden per mail via info@goossensvelp.nl of via dit contactformulier.

Er kunnen maximaal 16 personen per keer deelnemen, dus bij interesse wees snel want VOL is VOL.

2. Over de meer ideale afstelling van jouw fiets

Zit jij niet lekker op jouw racefiets of mountainbike en ben je op zoek naar een betere positie? Maak dan in de week van 2 t/m 5 januari 2019 een afspraak voor een fietsmeting. Je profiteert die dagen niet alleen van het voordelige tarief van € 25,- maar leert ook wat voor jou de meer ideale houding op jouw fiets is. Naast het opmeten van jouw lichaamsmaten stellen wij de fiets namelijk ook af aan de hand van het meetadvies. Hierbij is het mogelijk dat er 1 of meerdere onderdelen vervangen moeten worden. Denk hierbij aan een kortere stuurpen. Deze kosten van de te vervangen onderdelen zijn niet bij de prijs inbegrepen.

3. Over de nieuwe MTB route

Mooi nieuws: er is een vergunning verleend voor de aanleg van de nieuwe MTB-route op de Veluwezoom. Natuurmonumenten is inmiddels samen met MTB-vrijwilligers gestart met verschillende (test)werkzaamheden.

Wil jij meer weten over de nieuwe route? Op vrijdagavond 4 januari 2019 is er in onze winkel een inloopuur tussen 18.00 uur en 19.00 uur waarbij er 1 of meer betrokken vrijwilligers aanwezig zullen zijn om jouw vragen te beantwoorden. Tevens kunnen zij je op kaarten de nieuwe route(onderdelen) laten zien. Indien je enthousiast bent geraakt en graag bij de nieuwe route betrokken wilt zijn dan kan je je ook als vrijwilliger aanmelden; zij kunnen alle hulp goed gebruiken!

 

Aangepaste openingstijden

In verband met de feestdagen hebben wij op de volgende dagen aangepaste openingstijden:

Dinsdag 25 december 2018: GESLOTEN i.v.m. 1e Kerstdag;

Woensdag 26 december 2018: GESLOTEN i.v.m. 2e Kerstdag;

Dinsdag 1 januari 2019: GESLOTEN i.v.m. Nieuwjaarsdag;

Woensdag 2 januari 2019: geopend vanaf 10.00 uur.

 

Graag tot ziens tijdens onze 'SHOP JE RIJK DAGEN'! De verse koffie met wat lekkers staat dan klaar!

Namens het gehele team van Goossens Velp alvast heel fijne kerstdagen en een gelukkig, gezond én sportief 2019 toegewenst!

 

* De actievoorwaarden zijn als volgt:

 • korting is geldig op de adviesprijs, dus niet op reeds afgeprijsde artikelen;

 • 20% korting is van toepassing op voorradige artikelen, echter op voorradige elektrische fietsen hanteren wij een korting van 15%. Indien een artikel besteld moet worden hanteren wij 15% korting. Als wij een elektrische fiets dienen te bestellen dan wordt er 10% korting gehanteerd. Bij bestellingen dient het wel te gaan om merken uit ons assortiment;

 • 20% korting is NIET van toepassing op de elektrische Cube Town Hybrid ONE fiets, artikelen van Garmin, (fiets)accu's, MTB vergunningen, cadeaubonnen, arbeidskosten,  carbonherstel, vork- en demperonderhoud;

 • korting is NIET te combineren met andere acties en aanbiedingen;

 • korting is in overleg mogelijk in combinatie met (bepaalde) fietsprojecten en inruil;

 • korting is niet te verrekenen over eerder gedane aankopen of over openstaande orders.

** Tijdens de actieperiode 21 december 2018 t/m 5 januari 2019 verloten wij een luxe Shimano trolleykoffer t.w.v. € 179,- onder de betalende klanten. Elke klant kan na aankoop (eenmaal per dag)  zijn/haar gegevens bij ons opgeven. Na 5 januari 2019 trekken wij 1 winnaar uit alle deelnemers. In de week van 8 januari 2018 nemen wij vervolgens telefonisch contact op met de winnaar en vragen wij hem/haar onze winkel te bezoeken zodat wij de trolley kunnen uitreiken. Er zal dan tevens een foto van de uitreiking worden gemaakt voor op onze website en social media.Naar overzicht