Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Shop je rijk dagen!

16-12-2017

Geld besparen en kennis vergaren!

Van vrijdag 22 december 2017 t/m zaterdag 6 januari 2018 vinden onze 'Shop je rijk dagen' weer plaats.

Profiteer:

  • in de periode van 22 december t/m 30 december van 20% korting op de adviesprijs van ons voorradige assortiment! Dus ook op de allernieuwste - 2018 - (fiets)collecties!*

  • van hoge kortingen op 2017 fietsmodellen en uitlopende kleding, onderdelen en accessoires!*

  • van super voordelig geprijsde en speciaal door ons geselecteerde artikelen! Korting loopt op tot wel 60%!*

  • van 50% korting op een fietsmeting; maak een afspraak op dinsdag 2 t/m zaterdag 6 januari 2018 voor een fietsmeting en betaal die dagen slechts € 25,-! Dit is exclusief eventueel te vervangen onderdelen. 

  • van een verloting van een luxe Shimano trolley koffer t.w.v. € 179,- onder alle betalende klanten! **

   

En leer:

1. Van een workshop onderhoud MTB

Hoe onderhoud ik mijn mountainbike?

Naast het profiteren van hoge kortingen bieden wij je ook de mogelijkheid om je kennis te vergroten dan wel bij te spijkeren tijdens onze leerzame WORKSHOPS mountainbike onderhoud. Deze vinden plaats in onze werkplaats op vrijdagavond 29 december 2017 én vrijdagavond 5 januari 2018 van 19.00 tot 21.00 uur. Laatstgenoemde is speciaal voor de dames.

Onze monteurs Dennis en Wouter zullen in de werkplaats uitleg geven over het onderhoud van een mountainbike en hoe bepaalde kleine reparaties uitgevoerd kunnen worden. Indien gewenst kan je bepaalde handelingen ook zelf op een mountainbike uitproberen.

Deelname is GRATIS! Wel graag vooraf aanmelden per mail via info@goossensvelp.nl of via dit contactformulier.

 

2. Over de meer ideale afstelling van jouw fiets

Zit jij niet lekker op jouw racefiets of mountainbike en ben je op zoek naar een betere positie? Maak dan in de week van 2 t/m 6 januari 2018 een afspraak voor een fietsmeting. Je profiteert die dagen niet alleen van het voordelige tarief van € 25,- maar leert ook wat voor jou de meer ideale houding op jouw fiets is. Naast het opmeten van jouw lichaamsmaten stellen wij de fiets namelijk ook af aan de hand van het meetadvies. Hierbij is het mogelijk dat er 1 of meerdere onderdelen vervangen moeten worden. Denk hierbij aan een kortere stuurpen. Deze kosten van de te vervangen onderdelen zijn niet bij de prijs inbegrepen.

 

Openingstijden

In verband met de feestdagen hebben wij op de volgende dagen aangepaste openingstijden:

Dinsdag 26 december 2017: GESLOTEN i.v.m. 2e Kerstdag;

Woensdag 27 december 2017 geopend vanaf 10.00 uur;

Dinsdag 2 januari 2018 geopend vanaf 10.00 uur.

 

 

Graag tot ziens tijdens onze 'SHOP JE RIJK DAGEN'! De verse koffie met wat lekkers staat dan klaar!

Namens het gehele team van Goossens Velp alvast heel fijne kerstdagen en een gelukkig, gezond én sportief 2018 toegewenst!

 

 

 

 

 

 

 

 

* Korting is geldig op de adviesprijs, dus niet op reeds afgeprijsde artikelen en niet in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Fietsproject en inruil in overleg. MTB vergunningen, cadeaubonnen, arbeidskosten, accu's en artikelen van het merk Garmin zijn uitgesloten van de kortingsactie.

** Tijdens de actieperiode 22 december 2017 t/m 6 januari 2018 verloten wij een luxe Shimano trolleykoffer t.w.v. € 179,- onder de betalende klanten. Elke klant kan na aankoop (eenmaal per dag)  zijn/haar gegevens bij ons opgeven. Na 6 januari 2018 trekken wij 1 winnaar uit alle deelnemers. In de week van 9 januari 2018 nemen wij vervolgens telefonisch contact op met de winnaar en vragen wij hem/haar onze winkel te bezoeken zodat wij de trolley kunnen uitreiken. Er zal dan tevens een foto van de uitreiking worden gemaakt voor op onze website en social media.Naar overzicht