Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Ridley On Tour testdag!

08-03-2017

KOM 25 MAART 2017 RIDLEY RACEFIETSEN TESTEN BIJ GOOSSENS VELP!

Ben jij benieuwd naar de rijeigenschappen van een Fenix SL? Een van de Ridley modellen waarmee ook de renners van de wielerploeg Lotto Soudal de strijd aangaan?

Wil je ervaring op doen met een racefiets afgemonteerd met schijfremmen?

En als fietsende dame benieuwd naar die gave Liz SL van Marianne Vos van het WM3 Pro Cycling Team?

Kom dan op zaterdag 25 maart 2017 tussen 10.00 en 16.00 uur naar Goossens Velp en maak gebruik van diverse racefietsen van de RIDLEY ON TOUR testdag! In samenwerking met het Belgische fietsmerk Ridley organiseren wij een testdag bij onze fietsenwinkel. Een mooie kans om bijvoorbeeld de aerodynamische Noah SL Disc fiets uit te proberen!

De volgende modellen zijn die dag als testfiets beschikbaar:

4x Noah SL Disc (S, M, M, L)

 

2x Fenix SL Disc (S, M)

2x Fenix SL (L, XL)

 

4x X-Trail (XS, S, M, L)

 

Speciaal voor de dames:

2x Jane SL (XXS, XS)

2x Liz SL (XXS, XS)

 

Aanmelden voor de testdag kan t/m woensdag 22 maart 2017 door een mailtje te sturen naar info@goossensvelp.nl of via het contactformulier op onze site met vermelding AANMELDING RIDLEY TESTDAG. Geef daarin ook aan welk(e) model(len) jij in welke maat zou willen testen op welk dagdeel (ochtend of middag). Meld jij je van te voren (= voor 23 maart a.s.) aan? Dan ligt er op de dag zelf na het testen een presentje voor jou klaar.

Wij zetten die dag geen speciaal testparcours uit; onze winkel ligt op nog geen 10 minuten fietsen van de Posbank en je hebt die dag dan ook de vrijheid om je eigen route te bepalen. Om meerdere personen de mogelijkheid te geven een bepaald type fiets uit te testen kunnen de testfietsen maximaal een uurtje per persoon worden uitgeprobeerd. Wij proberen alle deelnemers die zich vooraf aanmelden daarom ook al van te voren in te delen op een bepaald tijdstip (hele uren).

Vooraf aanmelden is dus erg gewenst (en wordt beloond!), zodat wij alle deelnemers goed kunnen indelen. Deelname aan de testdag is GRATIS en geschiedt op eigen risico. Een geldig legitimatiebewijs is wel vereist voor deelname, net zoals het dragen van een fietshelm. Daarnaast vragen wij je mee te nemen: pedalen, fietskleding en -schoenen, zadelhoogte van jouw eigen fiets.

Maak gebruik van deze mooie gelegenheid tot uitgebreid testen van Ridley racefietsen; kom naar onze testdag op zaterdag 25 maart a.s.!

Graag tot dan!

  Naar overzicht