Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Ridley Kanzo Fast met Classified naaf

16-10-2020

Wat een (gravel)fiets!

De nieuwe Kanzo Fast is een competitieve (carbon) gravelfiets die volledig aerodynamisch geoptimaliseerd is. Je herkent namelijk duidelijk enkele kenmerken van de supersnelle Ridley Noah Fast, zoals de technologie van de buizenvorm (F-tubing) en kabelintegratie (F-steerer). De Kanzo Fast heeft een echte gravelgeometrie (hogere "stack" en kortere "reach" voor een aangename rechtop positie en daarmee comfort) maar is daarnaast dus ook aerodynamisch vormgegeven voor meer snelheid.

De Ridley Kanzo Fast is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: vanaf € 3.199,- met SRAM Rival 1 en Forza Norte DB wielen tot € 5.999,- met Shimano GRX Di2 Classified en Forza Levanto Carbon DB wielen.

Wat is Classified?

Classified naven zijn uitgerust met een draadloos elektronisch schakelsysteem met 2 versnellingen dat de voorderailleur vervangt. Hiermee rijd je altijd op het grote kettingblad met een 1x set-up en met de naaf schakel je naar het virtuele kleine kettingblad! Het combineert het beste van twee werelden: hoge betrouwbaarheid (gegarandeerd en snel schakelen) van een afmontage met 1 blad voor (dus zonder voorderailleur) en klein stapgroottes, een groot bereik en een groot aantal versnellingen van een afmontage met 2 bladen voor. Een fiets met de Classified draadloze elektronische 2-versnellingsnaaf schakelt snel(ler) en altijd, op elk moment, op elke plek!

 

Wil je je Kanzo Fast meer eigen maken? Ook dat kan bij Ridley: tegen een meerprijs kan je het frame laten customizen in verschillende designs en in uiteenlopende kleuren!

Goossens Velp is officieel dealer van Ridley fietsen. De gave Ridley Kanzo Fast is dan ook in onze fietsenwinkel verkrijgbaar!Naar overzicht