Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Ridley fietsen; test en ervaar!

21-04-2018

Ridley testdag 21 april 2018!

Op zaterdag 21 april a.s. organiseren wij in samenwerking met Ridley een testdag bij onze fietsenwinkel. Op deze dag kan je van 09:30 tot 14:30 uur een aantal high-end modellen uit de collectie van 2018 testen op en rondom de Posbank. Een mooie kans om een uitgebreide testrit in eigen omgeving te maken met bijvoorbeeld die snelle Noah SL Disc of comfortabele Fenix SL.

Speciaal voor de dames is de gave Ridley Jane SL als testfiets beschikbaar.

Beschikbare testmodellen:

 

Racefietsen:

Noah SL Disc maten M en L

Fenix SL maten S, M en L

Fenix SL Disc maat M

 

Racefietsen speciaal voor dames:

Jane SL maten XXS en XS

 

Programma en voorwaarden

Vooraf aanmelden voor de testdag kan t/m uiterlijk 19 april a.s. door een mailtje te sturen naar info@goossensvelp.nl of via het contactformulier op onze site. Geef daarin ook aan welke modellen jij in welke maat zou willen testen op welk dagdeel (ochtend of middag).

Wij zetten die dag geen speciaal testparcours uit; onze winkel ligt op nog geen 10 minuten fietsen van de Posbank en je hebt die dag dan ook de vrijheid om je eigen route te bepalen. Om meerdere personen de mogelijkheid te geven een bepaald type fiets uit te testen kunnen de testfietsen maximaal een uurtje per persoon worden uitgeprobeerd. Wij proberen alle deelnemers die zich vooraf aanmelden daarom ook al van te voren in te delen op een bepaald tijdstip (hele uren).

Vooraf aanmelden is dus erg gewenst, zodat wij alle deelnemers goed kunnen indelen. Personen die zich tijdig voor inschrijven (vóór 20 april 2018) ontvangen van ons een kleine beloning (incl. kortingsbon) op de testdag. Uiteraard kan je na 19 april a.s. of op de dag zelf ook nog beslissen om deel te nemen maar dan kunnen we niet garanderen dat het gewenste model direct voor jou beschikbaar is.

Deelname aan de testdag is gratis en geschiedt op eigen risico. Een geldig legitimatiebewijs is wel vereist voor deelname, net zoals het dragen van een fietshelm. Daarnaast vragen wij je mee te nemen: pedalen, fietskleding en -schoenen, zadelhoogte van jouw eigen fiets.

Maak gebruik van deze leuke mogelijkheid tot uitgebreid testen van een aantal high-end modellen van Ridley; kom naar onze testdag zaterdag 21 april a.s.! Graag tot dan!

 Naar overzicht