Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Pirelli winteractie

12-12-2019

Lever je oude banden in en ontvang € 30,- korting!

Koop jij in onze fietsenwinkel een set Pirelli P Zero Velo 4S of Cinturato Velo TLR banden en lever jij daarbij jouw oude gebruikte banden in? Dan ontvang je maar liefst € 30,- korting op de adviesprijs!

 

P ZERO VELO 4S (25-622) : normaal gesproken € 46,99 maar nu tijdelijk voor slechts € 31,99 p.s. bij aankoop van 2 stuks

P ZERO VELO 4S (28-622) : normaal gesproken € 48,99 maar nu tijdelijk voor slechts € 33,99 p.s. bij aankoop van 2 stuks

CINTURATO VELO TLR (25-622 en 28-622) : normaal gesproken € 49,99  maar nu tijdelijk voor slechts € 34,99 p.s. bij aankoop van 2 stuks

Dit betekent een korting van maar liefst 30%!

 

De Pirelli P Zero Velo 4S is een uitstekende 4 seizoenenband door de perfecte grip tijdens natte weersomstandigheden, een goede lekbestendigheid en duurzaamheid, een laag gewicht en een lage rolweerstand dankzij het Pirelli eigen SmartNET Silica rubbercompound. De band heeft aan de zijkant inkepingen die ervoor zorgen dat water snel wordt afgevoerd tijdens het fietsen waardoor je meer grip hebt in de bochten bij nat weer. De Pirelli P Zero Velo 4S band is te herkennen aan de blauwe streep en geschikt voor fietsers die het hele jaar door en dus in wisselende weersomstandigheden rijden.

De Cinturato Velo TLR is een tubeless ready band, dus zonder binnenband, waardoor de rolweerstand lager is. Deze variant heeft ook een goede lekbestendigheid en duurzaamheid. Ideaal voor wie veel trainingskilometers maakt of met de fiets naar het werk gaat en daarbij over slechte wegen of gravelpaden fietst. Deze band is te herkennen aan de groene streep.

 

ACTIE IS GELDIG T/M 14 DECEMBER 2019

JE MAG BUITENBANDEN VAN ELK WILLEKEURIG MERK INLEVEREN

Goossens Velp is officieel dealer van het bandenmerk Pirelli en heeft diverse types op voorraad in de fietsenwinkel.Naar overzicht