Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Paasweekend, e-bikes testen!

04-04-2017

GRATIS DIVERSE ELEKTRISCHE FIETSEN TESTEN?

Kom op zaterdag 15 april of op 2E PAASDAG 2017 naar Goossens Velp!

In samenwerking met onze leveranciers organiseren wij tijdens het Paasweekend een tweetal e-bike testdagen op de parkeerplaats bij onze fietswinkel:

zaterdag 15 april 10.00 - 16.00 uur

maandag 17 april 2e PAASDAG 11.00 - 16.00 uur

Die twee dagen kun je diverse elektrische fietsen - stadsfietsen maar ook enkele mountainbikes - van verschillende maar kwalitatief goede A-merken met uiteenlopende aandrijfsystemen uitgebreid testen. Let wel, je dient wel een geldig legitimatiebewijs mee te nemen! Zonder geldig legitimatiebewijs kan je namelijk geen fiets testen.

Merken elektrische stadsfietsen

Van de volgende merken en aandrijfsystemen zullen er in ieder geval elektrische stadsfietsen als testmodel aanwezig zijn:

Cannondale Mavaro, Contro-E HS en Quick modellen.

Giant Ease E+, Elegance E+ en de nieuwste Prime E+ en Entour E+ modellen.

Trek LM+ en TM450+ modellen.

Active en Perfomance line, toegepast op Cannondale en Trek modellen.

 

Toegepast op Trek en Cannondale modellen.

 

Toegepast op Giant modellen.

Overige merken

Tevens zijn wij dealer van de merken Cortina en Cube. Ook van deze merken hebben wij een model met elektrische ondersteuning waarop je uiteraard ook een testrit kunt maken!

 

Ondersteuning in het bos nodig? Elektrische mountainbikes testen!

Kan je tijdens je wekelijkse MTB ronde je mede mountainbikers niet meer bijhouden? Overweeg je om een mountainbike met elektrische ondersteuning aan te schaffen maar wil je eerst eens uitgebreid in het bos ervaren hoe dit nu daadwerkelijk rijdt? Tijdens onze testdagen heb je deze mogelijkheid ook!

Van het merk Giant zijn er een viertal elektrische mountainbikes aanwezig; de Dirt-E+0, Dirt-E+1, Full-E+1 en Full-E+2. Dus zowel hardtail (Dirt) als full suspension (Full) fietsen.

Tevens stellen wij onze elektrische testfiets van het merk Cube beschikbaar; de Cube Reaction Hybrid HPA 29-er met een Bosch middenmotor en accu van 500Wh.

Niet alleen testen maar ook voordeel pakken?

Vlotte beslissers profiteren bovendien op 2e Paasdag van een korting van 15% op de adviesprijs! Ruil onderstaande bon in op de door jouw gewenste e-bike en pak direct je voordeel! *

Ook hebben wij nog overjarige elektrische fietsen met hogere kortingen staan. Dus hoef je niet het nieuwste model? Dan profiteer je van nog meer korting!

 

Ben je benieuwd naar de rij-eigenschappen van een elektrische fiets en overweeg je een e-bike aan te schaffen?

Kom dan tijdens het Paasweekend naar onze fietsenwinkel en probeer!

De verse koffie én smakelijke paaseitjes staan klaar!

 

* Korting is geldig op de adviesprijs van de fiets. De kortingsactie is niet van toepassing op reeds afgeprijsde fietsen en niet te combineren met andere acties en aanbiedingen.  Ook accu's zijn uitgesloten van de kortingsactie. Fietsproject en inruil uitsluitend in overleg. Korting wordt niet verrekend over reeds eerder gedane aankopen. Maximaal 1 bon per persoon.Naar overzicht