Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Paasshow met kortingen en fietsen testen!

22-04-2019

19, 20 én 22 april 2019 bij Goossens Velp!

Profiteer van 15% korting op bijna alles!

De 15% korting geldt op de adviesprijs van ons voorradige assortiment, dit geldt ook voor de nieuwste (fiets)collecties, echter met uitzondering van:

  • te bestellen artikelen en fietsen van merken uit ons assortiment: hierop hanteren wij 10% korting;

  • Tout Terrain fietsen, Cube Town Hybrid ONE elektrische fiets, tweedehands fietsen, artikelen van het merk Garmin, accu's, MTB vergunningen, cadeaubonnen, carbonreparatie, vork-/demperonderhoud en arbeidskosten: deze zijn allen van de kortingsactie uitgesloten;

  • reeds afgeprijsde artikelen: de korting is niet te combineren met andere aanbiedingen en acties.

Fietsproject en inruil zijn in overleg mogelijk. De korting wordt niet verrekend over reeds eerder gedane aankopen.

Vijf zeer voordelige Paasaanbiedingen!

Een vijftal actuele en handige artikelen uit ons assortiment zijn tijdens het Paasweekend extra voordelig geprijsd. Bovenaan dit nieuwsbericht kan je zien om welke artikelen het precies gaat, die staan namelijk in de afbeelding van onze advertentie. Voor deze Paasaanbiedingen geldt OP is OP!

Voor de kinderen hebben wij een leuke kleurplaat en ballonnen in onze kinderhoek klaar liggen!

Test diverse elektrische fietsen

Op 19, 20 én 22 april 2019 hebben wij diverse elektrische fietsen van verschillende merken met volle accu voor jou klaar staan voor een gratis testrit rondom onze winkel. Zo kan je op de Nordlaan of op de Rozenhagelaan - gelegen achter onze winkel - het "heuvel op fietsen" met elektrische ondersteuning prima ervaren. Een mooie gelegenheid om verschillende types elektrische fietsen van diverse merken met verschillende motorsystemen met elkaar te vergelijken. Denk aan Bosch, Yamaha en Bafang en de fietsmerken Giant, Cannondale, Cube en Cortina.

Er zijn niet alleen elektrische stadsfietsen met een lage instap en gesloten kettingkast beschikbaar, maar ook meer hippe en meer sportieve e-bikes zoals bijvoorbeeld respectievelijk de Cortina E-U1 en de Cannondale Tesoro Neo. Een groot deel betreft damesmodellen maar er zijn zeker ook een aantal herenuitvoeringen. En voor de wegracer of mountainbiker die wel een steuntje in de rug kan gebruiken is er ook een elektrische racefiets en een elektrische mountainbike beschikbaar om te testen. Voor ieder wat wils dus.

Interesse? Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen; deze heb je nodig om gebruik te kunnen maken van de testfietsen.

Gratis accessoirepakket naar keuze bij aankoop Tout Terrain fiets

Het Duitse merk Tout Terrain hebben wij onlangs aan ons assortiment toegevoegd. Dit merk maakt duurzame stalen fietsen voor o.a. fietsvakanties en trektochten met de fiets. Ter introductie ontvang je in de periode van 19 t/m 26 april 2019 bij aanschaf van een Tout Terrain fiets een gratis accessoirepakket naar keuze t.w.v. € 250,-. Kijk hier voor meer info over dit merk en de actievoorwaarden.

2e Paasdag extra geopend!

Op maandag 22 april - 2e Paasdag - zijn wij extra geopend van 11:00 tot 16:00 uur. Naast de korting, aanbiedingen en het testen van elektrische fietsen hebben we die dag nog een extra actie: de eerste 20 bezoekers die samen met hun stadsfiets of elektrische (stads)fiets onze winkel bezoeken ontvangen een gratis fietscheck. Wij lopen die dag de fiets op een vast aantal punten na en geven je advies over een eventuele reparatie. Dus hoe wij de fiets weer technische in goede staat kunnen brengen. Tevens ontvang je een bon met korting op de eerstvolgende reparatie. Het gaat dus om een controle van je fiets die wij direct op 2e Paasdag uitvoeren. Mochten er veel bezoekers tegelijk komen dan kan het zijn dat je even geduld moet hebben of dat je de fiets even dient achter te laten. Uiteraard gaat alles in overleg. Mocht een reparatie nodig zijn dan kan je hiervoor een afspraak maken. Wij voeren reparaties namelijk op afspraak uit. Vooraf kan er dan een kostenindicatie worden gegeven.

Openingstijden:

Vrijdag 19 april (Goede Vrijdag): 09:00 - 18:00 uur (geen koopavond)

Zaterdag 20 april : 09:00 - 17:00 uur

Maandag 22 april (2e Paasdag): extra geopend van 11:00 - 16:00 uur

 

Het gehele team van Goossens Velp wenst jou bij deze alvast een heel fijn Paasweekend en graag tot ziens bij onze Paasshow! De koffie met wat lekkers staat uiteraard weer klaar!

 

 Naar overzicht