Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Ondersteuning in het bos nodig?

26-02-2019

Test de Cube Reaction Hybrid Pro bij Goossens Velp!

Kan je tijdens je wekelijkse MTB ronde je mede mountainbikers niet meer bijhouden?

Of kan je wel een steuntje in de rug gebruiken bij het bedwingen van de hogere heuvels tijdens vakantiefietstochten buiten Nederland, zowel bij een ritje op de weg als op meer uitdagende onverharde paden?

Oftewel, overweeg je om een mountainbike met elektrische ondersteuning aan te schaffen maar wil je eerst eens uitgebreid ervaren hoe dit nu daadwerkelijk rijdt?

Kom dan naar Goossens Velp! Wij hebben sinds kort een Cube Reaction Hybrid Pro mountainbike met elektrische ondersteuning van Bosch als testfiets beschikbaar in een maat 19". Op deze wijze kan je in je eigen omgeving rijervaring op doen met een elektrisch ondersteunende 29-er mountainbike!

 

Interesse in een testrit?

Neem dan (bij voorkeur telefonisch) contact met ons op voor een afspraak. Voor het maken van een testrit vragen wij je een geldig legitimatiebewijs mee te nemen en vooraf een borg te betalen. Het gebruik van de Reaction Hybrid Pro geschiedt wel op eigen risico en voor eigen rekening. Na de testrit ontvangen wij de fiets graag in een schone staat weer van je retour.

Ben jij een pure wegracer en ook op zoek naar elektrische ondersteuning, met name om berg op weer wat makkelijker te kunnen mee komen? Binnenkort kan je ook een racefiets met elektrische ondersteuning uitgebreid bij ons testen: medio maart verwachten wij een Cannondale Synapse NEO als testfiets te kunnen inzetten. Heb je interesse in een testrit, laat dit ons dan vast weten! Of houd onze site en social media pagina's in de gaten!

 

 

 

 Naar overzicht