Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Oakley Flight en Field Jacket

21-07-2018

Onze Oakley brillenkast is weer aangevuld met gave nieuwe modellen!

Een beslagen bril is verleden tijd met de nieuwe Oakley Flight Jacket! Je kent het vast wel: je fietsbril die beslaat. Heel vervelend. Maar het speciale neusstuk van de Flight Jacket biedt uitkomst door de betere ventilatie. Met een kleine hendel op het neusstuk, door Oakley de 'Advancer' genoemd, duw je het neusstuk weg van het frame en voert de luchtstroom het beslagen gedeelte weg.

 

De Flight Jacket heeft een grote lens en is frameloos aan de bovenkant. Handig, want hierdoor heb je een nog groter gezichtsveld. Ook wordt er bij deze fietsbril 2 verschillende lengtes oorpootjes meegeleverd zodat de bril altijd goed op je hoofd zit. Je kunt bij de Flight Jacket kiezen uit de Prizm lenzen (meer detail en uiterst exacte kleurafstemming), gepolariseerde lenzen (voorkomt schittering van het zonlicht) en fotochromatische lenzen (meekleurend). De adviesprijzen variëren van € 212,- tot € 262,-.

De nieuwe Oakley Field Jacket beschikt ook over het speciale neusstuk dat beslaan van de lenzen tegen gaat maar de lenzen van de Field Jacket fietsbril zijn niet vervangbaar.

De nieuwe technologisch geavanceerde Oakley Flight Jacket en Field Jacket fietsbrillen zijn bij Goossens Velp verkrijgbaar.

 Naar overzicht