Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Nu ook fietsbroeken van Fizik!

22-09-2017

Completeer jouw Fizik zadel met een bijpassende Fizik fietsbroek!Fizik is een Italiaans merk en staat met name bekend om de fietszadels. Het is een merk voor echte fietsfanaten dat zich richt op producten die het contactpunt tussen fietser en fiets zijn. Denk hierbij aan zadels, sturen, stuurlinten en schoenen.

Fizik bedacht het zogenoemde ‘Spine Concept’, dat hun producten aan de hand van de flexibiliteit van de ruggengraat van de fietser verdeelt in de volgende 3 categorieën: 'Slang', 'Stier' en 'Kameleon'. De flexibiliteit van je wervelkolom bepaalt welk type beest jij bent en daarmee in welke categorie jij het voor jou meest ideale Fizik zadel en stuur kunt vinden.

Fizik heeft het assortiment uitgebreid met fietsbroeken. Het idee is dat je met een verkeerde fietsbroek het design van het zadel teniet kan doen. Dus een combinatie van een Fizik zadel met een Fizik broek is de beste optie. Het Spine Concept wordt ook bij de broeken gebruikt. Je hebt de keuze uit 2 modellen:

1. Link R1 (maat M weegt 155 gram) met een adviesprijs van € 275,- 

2.  Link R3 (maat M weegt 189 gram) met een adviesprijs van € 180,-

De naam Link laat zien dat Fizik de broek zelf ook als een link tussen jouw lichaam en hun zadel ziet.  

Naast de fietszadels, sturen, stuurlinten, zadeltasjes en fietsschoenen van Fizik zijn nu ook de Fizik Link fietsbroeken in onze fietsenwinkel verkrijgbaar.

 

 Naar overzicht