Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Nordlaan weer opengesteld!

05-10-2018

Wegafsluiting opgeheven, wij zijn weer goed bereikbaar!

Goed nieuws! Op vrijdagavond 5 oktober 2018 20.00 uur is de Nordlaan in Velp weer volledig opengesteld. Alle wegen van dit project zijn gereed en opengesteld. Onze winkel is dus weer goed bereikbaar, via alle kanten! Onze parkeerplaats is dus ook weer te bereiken via de Nordlaan (via voorzijde winkel). Stoep en oprit worden de komende weken verder gereed gemaakt waarna de werkzaamheden volledig afgerond zullen zijn.

--------------------

Verkeershinder mogelijk

Onze winkel is gelegen aan het einde van de Nordlaan. De Arnhemsestraatweg, Daalhuizerweg en Nordlaan worden gereconstrueerd. De komende tijd zullen er in de omgeving van de Nordlaan dan ook werkzaamheden aan de weg plaatsvinden, waardoor je verkeershinder zou kunnen ervaren als je onze winkel bezoekt. Wij proberen je zo goed als mogelijk op de hoogte te houden van de situatie via updates op onze website. Kijk hieronder voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer algemene informatie over de projectfases hier.

-----------------------------------

Update 22 september 2018

Vanaf maandag 24 september tot uiterlijk maandagochtend 8 oktober 6:00 uur is de Nordlaan volledig afgesloten. Dit is inclusief het kruispunt Noorder Parallelweg - Nordlaan - Rozenhagelaan. Ook de spoorwegovergang valt onder de algehele afsluiting, ook voor fietsers en voetgangers. Onze winkel is die 2 weken wel bereikbaar maar uitsluitend via de achterzijde, dus via de aanliggende woonwijk achter onze winkel. De tijdelijke ingang van onze parkeerplaats bevindt zich aan de Van Berckstraat. Deze straat kan je bereiken door op de nieuwe rotonde de Arnhemsestraatweg (richting Arnhem) in te rijden en vervolgens de 1e weg links te nemen, de Zaalboslaan in: om daar te kunnen komen vanaf de Arnhemsestraatweg, dien je eerst op de parallelweg weer een stukje terug te rijden (richting juwelier Paul van Zeeland) om vervolgens rechtsaf de Zaalboslaan in te kunnen rijden. Op de Zaalboslaan rijd je rechtdoor tot je niet verder rechtdoor kan waarna je rechts gaat (vervolg Zaalboslaan) en vervolgens ga je links. Je rijdt dan op de Rozenhagelaan, langs het spoor. Je ziet ons winkelpand dan al liggen (achterzijde). De tijdelijke ingang van onze parkeerplaats kan je bereiken door de 1e weg links te nemen (Van Berckstraat) en vervolgens net voorbij het winkelpand rechts af te slaan de parkeerplaats op.

Naar verwachting zal onze winkel dus uiterlijk vanaf dinsdag 9 oktober a.s. weer op reguliere wijze - via de voorzijde en van alle kanten - te bereiken zijn. Dan zouden alle wegwerkzaamheden in de omgeving van de Nordlaan afgerond moeten zijn.

Hieronder de routebeschrijvingen indien je in de periode van dinsdag 25 september t/m zaterdag 6 oktober a.s. onze winkel wilt bezoeken:

Kom je vanuit Rheden via de N785 ? na het centrum in Velp, je rijdt dan op de Arnhemsestraatweg richting de nieuwe rotonde, neem je op die rotonde de 2e afslag (dus rechtdoor) naar de Arnhemsestraatweg (richting Arnhem). Vervolgens ga je de 1e weg linksaf de Zaalboslaan in: om daar te kunnen komen vanaf de Arnhemsestraatweg, dien je eerst op de parallelweg weer een stukje terug te rijden (richting juwelier Paul van Zeeland) om vervolgens rechtsaf de Zaalboslaan in te kunnen rijden. Op de Zaalboslaan rijd je rechtdoor tot de splitsing waarna je rechts gaat (vervolg Zaalboslaan) en vervolgens ga je links. Je rijdt dan op de Rozenhagelaan, langs het spoor. Je ziet ons winkelpand dan al liggen (achterzijde). De tijdelijke ingang van onze parkeerplaats kan je bereiken door de 1e weg links te nemen (Van Berckstraat) en vervolgens net voorbij het winkelpand rechts af te slaan de parkeerplaats op.

Kom je vanaf Arnhem Presikhaaf of het Velperbroekcircuit (via de Larensteinselaan)? Dan sla je op de Larensteinselaan - vlak voor de spporwegovergang - rechtsaf de Zuider Parallelweg in. Hierna ga je op het eerstvolgende kruispunt direct weer linksaf; je rijdt dan direct het spoor over en vervolgt je weg op de Ommershofselaan. Je neemt vervolgens de 3e weg naar links, gerekend vanaf het spoor. Dit betekent dat je op het kruispunt Ommershofselaan - Arnhemsestraatweg - Wilhelminastraat - Hoofdstraat links af slaat de Arnhemsestraatweg in richting de nieuwe rotonde. Op die rotonde neem je de 2e afslag (dus rechtdoor) naar de Arnhemsestraatweg (richting Arnhem). Vervolgens ga je de 1e weg linksaf de Zaalboslaan in: om daar te kunnen komen vanaf de Arnhemsestraatweg, dien je eerst op de parallelweg weer een stukje terug te rijden (richting juwelier Paul van Zeeland) om vervolgens rechtsaf de Zaalboslaan in te kunnen rijden. Op de Zaalboslaan rijd je rechtdoor tot de splitsing waarna je rechts gaat (vervolg Zaalboslaan) en vervolgens ga je links. Je rijdt dan op de Rozenhagelaan, langs het spoor. Je ziet ons winkelpand dan al liggen (achterzijde). De tijdelijke ingang van onze parkeerplaats kan je bereiken door de 1e weg links te nemen (Van Berckstraat) en vervolgens net voorbij het winkelpand rechts af te slaan de parkeerplaats op.

Kom je vanaf de Velperweg in Arnhem? Je rijdt richting Velp waarbij de Velperweg overgaat in de Arnhemsestraatweg. Op de Arnhemsestraatweg, nog voor de nieuwe rotonde, ga je naar rechts de parallelweg van de Arnhemsestraatweg op en neemt vervolgens de 1e weg naar rechts. Je rijdt dan de Zaalboslaan in. Deze weg vervolg je tot je niet verder rechtdoor kan, dus tot de splitsing, waarna je rechts gaat (vervolg Zaalboslaan) en vervolgens weer links. Je rijdt dan op de Rozenhagelaan, langs het spoor. Je ziet ons winkelpand dan al liggen (achterzijde). De tijdelijke ingang van onze parkeerplaats kan je bereiken door de 1e weg links te nemen (Van Berckstraat) en vervolgens net voorbij het winkelpand rechts af te slaan de parkeerplaats op.

Kom je vanaf de A50 (Arnhem-Noord) via de Schelmseweg (N785) en vervolgens de Daalhuizerweg? Vanwege de afsluiting van de Nordlaan neem je op de nieuwe rotonde niet de 2e afslag maar de 1e afslag (dus rechtsaf) naar de Arnhemsestraatweg (richting Arnhem). Vervolgens ga je de 1e weg linksaf de Zaalboslaan in: om daar te kunnen komen vanaf de Arnhemsestraatweg, dien je eerst op de parallelweg weer een stukje terug te rijden (richting juwelier Paul van Zeeland) om vervolgens rechtsaf de Zaalboslaan in te kunnen rijden. Op de Zaalboslaan rijd je rechtdoor tot de splitsing waarna je rechts gaat (vervolg Zaalboslaan) en vervolgens ga je links. Je rijdt dan op de Rozenhagelaan, langs het spoor. Je ziet ons winkelpand dan al liggen (achterzijde). De tijdelijke ingang van onze parkeerplaats kan je bereiken door de 1e weg links te nemen (Van Berckstraat) en vervolgens net voorbij het winkelpand rechts af te slaan de parkeerplaats op.

Onze excuses voor het ongemak!

-----------------------------------

Update begin september 2018

Vanaf dinsdag 28 augustus 2018 is de Nordlaan volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Naar verwachting zal de Nordlaan begin oktober weer worden opengesteld. Onze winkel met parkeerplaats is gelegen aan het einde van de Nordlaan maar wij blijven die weken gewoon bereikbaar met de auto via de zijde van Velp-Zuid, dus via het Velperbroekcircuit en de Larensteinselaan. De parkeerplaats is met de auto helaas niet via de voorzijde te bereiken maar tijdelijk via de achterzijde, dus via de tijdelijke ingang aan de Van Berckstraat. Je dient dan een stukje de Rozenhangelaan in te rijden (vanaf de Larensteinselaan het spoor over en dan direct links af) langs ons winkelpand om vervolgens de 1e afslag naar rechts te nemen. Je rijdt dan in de Van Berckstraat- langs de achterzijde van ons winkelpand - en na ons pand kan je direct recht af onze parkeerplaats oprijden. Voetgangers en fietsers kunnen wel langs de voorzijde van het winkelpand en dus de parkeerplaats wel via de Nordlaan bereiken.

Naar verwachting zal in week 39 ook het kruispunt bij het spoor worden afgesloten. Dan zal onze winkel een week lang alleen via de achterzijde (Arnhemsestraatweg --> Zaalboslaan --> Rozenhagelaan--> Van Berckstraat) te bereiken zijn. Hierover geven wij je t.z.t. meer informatie.

Hieronder de routebeschrijvingen indien je in de periode van 28 augustus t/m ongeveer 22 september a.s. onze winkel met de auto wilt komen bezoeken:

Kom je met de auto vanuit Rheden via de N785 dan is onze winkel het beste bereikbaar door op de Hoofdstraat in Velp op de kruising Hoofdstraat, Arnhemsestraatweg, Ommershofselaan en Wilhelminastraat (net voorbij de Albert Heijn) linksaf de Ommershofselaan in te slaan. Vervolgens rechtdoor het spoor over en de 2e afslag naar rechts nemen, de Kerkallee in. Aan het einde van deze weg sla je weer rechts af. Je rijdt dan op de Larensteinselaan en als je het spoor over bent dan vind je aan de linkerzijde onze fietswinkel (tegenover de Lidl supermarkt). Om onze parkeerplaats via de achterzijde te kunnen bereiken dien je na het spoor direct links af te slaan, de Rozenhagelaan in, langs ons winkelpand om vervolgens de 1e afslag naar rechts te nemen. Je rijdt dan in de Van Berckstraat- langs de achterzijde van ons winkelpand - en na ons pand kan je direct recht af onze parkeerplaats oprijden.

Let op, rijd niet vanaf de Ommershofselaan (of de Middellaan) de Noorder Parallelweg in (richting de Lidl supermarkt) want dat is verboden! Er wordt daar mogelijk ook regelmatig gecontroleerd door de politie die fikse boetes uitdeelt!

Kom je met de auto vanaf de Velperweg in Arnhem dan kan je het beste via Presikhaaf naar onze winkel rijden. Op de kruising bij Bronbeek (kruising Velperweg - Bronbeeklaan - Remagenlaan) sla je rechts af. Je rijdt dan op de Remagenlaan die na de spoorwegovergang vanzelf overgaat in Lange Water. Bij het 1e kruispunt  (Lange Water met IJssellaan) sla je linksaf de IJssellaan in. Vervolgens alsmaar rechtdoor, ook bij de verkeerslichten, waarbij de IJssellaan ondertussen is overgegaan in de Larensteinselaan. Na de spoorwegovergang bevindt je je al op de Nordlaan en zie je onze winkel direct aan je linkerzijde. Om onze parkeerplaats via de achterzijde te kunnen bereiken dien je na het spoor direct links af te slaan, de Rozenhagelaan in, langs ons winkelpand om vervolgens de 1e afslag naar rechts te nemen. Je rijdt dan in de Van Berckstraat- langs de achterzijde van ons winkelpand - en na ons pand kan je direct recht af onze parkeerplaats oprijden

Kom je met de auto vanaf de A50 (Arnhem-Noord) via de Schelmseweg (N785)? Inmiddels is de Daalhuizerweg weer volledig opengesteld en kan je dus ook van die kant gebruik maken van de nieuwe rotonde op het punt Daalhuizerweg - Arnhemsestraatweg - Nordlaan: vanwege de afsluiting van de Nordlaan neem je op de rotonde niet de 2e afslag maar de 1e afslag (dus rechtsaf) naar de Arnhemsestraatweg (richting Arnhem). Vervolgens ga je de 1e weg linksaf de Zaalboslaan in: om daar te kunnen komen vanaf de Arnhemsestraatweg, dien je eerst op de parallelweg weer een stukje terug te rijden (richting juwelier Paul van Zeeland) om vervolgens rechtsaf de Zaalboslaan in te kunnen rijden. Op de Zaalboslaan rijd je rechtdoor tot de splitsing waarna je rechts gaat (vervolg Zaalboslaan) en vervolgens ga je links. Je rijdt dan op de Rozenhagelaan, langs het spoor. Je ziet ons winkelpand dan al liggen (achterzijde). De tijdelijke ingang van onze parkeerplaats kan je bereiken door de 1e weg links te nemen (Van Berckstraat) en vervolgens net voorbij het winkelpand rechts af te slaan de parkeerplaats op.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

-----------------------------------

Update 10 augustus 2018

Vanaf dinsdag 21 augustus a.s. zal de Nordlaan vanaf de nieuwe rotonde (Arnhemsestraatweg) voor circa 4 weken worden afgesloten voor doorgaand verkeerd vanwege wegwerkzaamheden. Onze winkel met parkeerplaats is gelegen aan het einde van de Nordlaan maar wij blijven die weken gewoon bereikbaar met de auto via de zijde van Velp-Zuid, dus via het Velperbroekcircuit en de Larensteinselaan. Je dient dan wel een stukje met de auto over de stoep (voor onze winkel langs) te rijden om onze parkeerplaats te kunnen bereiken. In week 37 zal ook het kruispunt bij het spoor worden afgesloten en is onze parkeerplaats voor een week niet bereikbaar. Je kan dan de auto parkeren aan de Rozenhagelaan, langs ons winkelpand, of aan de Noorder Parallelweg (langs parkeerplaats Lidl) om vervolgens te voet verder te gaan naar de entree van onze winkel. Dat is een klein stukje lopen.

Hieronder de routebeschrijvingen indien je in de periode van 21 augustus t/m 18 september a.s. onze winkel met de auto wilt komen bezoeken:

Kom je met de auto vanuit Rheden via de N785 dan is onze winkel het beste bereikbaar door op de Hoofdstraat in Velp op de kruising Hoofdstraat, Arnhemsestraatweg, Ommershofselaan en Wilhelminastraat (net voorbij de Albert Heijn) linksaf de Ommershofselaan in te slaan. Vervolgens rechtdoor het spoor over en de 2e afslag naar rechts nemen, de Kerkallee in. Aan het einde van deze weg sla je weer rechts af. Je rijdt dan op de Larensteinselaan en als je het spoor over bent dan vind je aan de linkerzijde onze fietswinkel (tegenover de Lidl supermarkt).

Kom je met de auto vanaf de Velperweg in Arnhem dan kan je het beste via Presikhaaf naar onze winkel rijden. Op de kruising bij Bronbeek (kruising Velperweg - Bronbeeklaan - Remagenlaan) sla je rechts af. Je rijdt dan op de Remagenlaan die na de spoorwegovergang vanzelf overgaat in Lange Water. Bij het 1e kruispunt  (Lange Water met IJssellaan) sla je linksaf de IJssellaan in. Vervolgens alsmaar rechtdoor, ook bij de verkeerslichten, waarbij de IJssellaan ondertussen is overgegaan in de Larensteinselaan. Na de spoorwegovergang bevindt je je al op de Nordlaan en zie je onze winkel direct aan je linkerzijde.

Komend met de auto vanaf de A50 (Arnhem-Noord) via de Schelmseweg (N785) adviseren wij je om na de Daalhuizerweg op de nieuwe rotonde de 3e afslag naar de Arnhemsestraatweg (richting centrum Velp) te nemen. Vervolgens ga je de 1e weg rechts, de Ommerhofselaan in. Vervolgens rechtdoor het spoor over en de 2e afslag naar rechts nemen, de Kerkallee in. Aan het einde van deze weg sla je weer rechts af. Je rijdt dan op de Larensteinselaan en als je het spoor over bent dan vind je aan de linkerzijde onze fietswinkel. Wij gaan er dan wel vanuit dat de Daalhuizerweg vanaf 21 augustus a.s. is opengesteld.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

-----------------------------------

Update 2 augustus 2018

Sinds afgelopen maandag (30 juli jl.) is de Arnhemsestraatweg - tussen de nieuwe rotonde en Arnhem - opengesteld voor doorgaand verkeer. Dus kom je vanaf Arnhem dan kan je ook weer via de Velperweg en de Arnhemsestraatweg onze winkel met de auto bereiken.  De Daalhuizerweg is nog wel gesloten; naar verwachting zal deze medio augustus open gaan. Daarna zal er gestart worden met de wegwerkzaamheden aan de Nordlaan . Die zullen ongeveer een maand duren. Zo gauw wij meer weten over de plannen en onze bereikbaarheid tijdens die werkzaamheden aan de Nordlaan brengen wij je zo snel als mogelijk hiervan - op deze pagina en via social media - op de hoogte.

-----------------------------------

Update 20 juli 2018

Momenteel is de verkeerssituatie nog onveranderd ten opzichte van 11 mei jl. De voortgang van de wegwerkzaamheden op de Daalhuizerweg en Arnhemsestraatweg verloopt helaas erg traag. Inmiddels weten wij dat op maandag 30 juli a.s. de hoofdrijbaan van de Arnhemsestraatweg, en een groot deel van de parallelweg, wordt opengesteld voor al het verkeer. Vanaf eind week 32 zal de parallelweg volledig gereed zijn en kunnen de fietsers weer aan beide kanten fietsen. De werkzaamheden op de Daalhuizerweg worden naar verwachting medio augustus afgerond.

Na openstelling van de Daalhuizerweg wordt gestart met de werkzaamheden op de Nordlaan. Gelukkig hoeft hier de riolering niet te worden vervangen en gaat het puur om het vernieuwen van het wegdek. Dit heeft tot gevolg dat je vanaf medio augustus verkeershinder kan ervaren als je onze winkel bezoekt. Zo gauw wij meer weten over de plannen en onze bereikbaarheid tijdens die werkzaamheden aan de Nordlaan brengen wij je zo snel als mogelijk hiervan - op deze pagina en via social media - op de hoogte.

-----------------------------------

Update 11 mei 2018

Goed nieuws! De nieuwe rotonde op de kruising Arnhemsestraatweg - Daalhuizerweg - Nordlaan is gereed en inmiddels in gebruik! Een deel van de Arnhemsestraatweg (tussen de rotonde en de Ommershofselaan) en de Nordlaan zijn (tijdelijk) opengesteld; onze winkel is nu dus ook weer met een directe verbinding vanuit het centrum van Velp bereikbaar!

Vanuit Rheden zijn wij momenteel dus weer op de gebruikelijke wijze te bereiken, direct vanuit het centrum van Velp (of eventueel via het Velperbroekcircuit). Ook vanaf Arnhem Presikhaaf en het Velperbroekcircuit is de winkel goed bereikbaar. De Daalhuizerweg en de Arnhemsestraatweg aan de zijde van Arnhem zijn helaas nog wel gesloten. Kom je met de auto vanuit Arnhem, dan kan je dus het beste via Presikhaaf/Velp-Zuid naar onze winkel rijden.

Komend vanaf de A50 (Arnhem-Noord) via de Schelmseweg (N785) adviseren wij je bij de 2e rotonde de 3e afslag te nemen (i.p.v. 2e). Je rijdt dan op de Ringallee (N785). Bij de eerstvolgende rotonde neem je de 1e afslag waarna je de Rozendaalselaan in rijdt. Aan het einde hiervan - bij de verkeerslichten - ga je rechts af en dan ben je in het centrum van Velp op de Hoofdstraat. Deze weg gaat vanzelf over in de Arnhemsestraatweg en zodoende kom je dus ook op de nieuwe rotonde uit. Op de rotonde neem je de 3e afslag. Je rijdt dan op de Nordlaan en nog vóór het spoor vind je onze fietsenwinkel aan je rechterzijde (tegenover de Lidl supermarkt).

Er zullen nog wegwerkzaamheden aan de Nordlaan plaatsvinden; deze straat wordt echter pas aangepakt als de Daalhuizerweg gereed is en dus weer is opengesteld voor verkeer. Wij proberen je via deze site en onze nieuwsbrief zo goed als mogelijk hiervan op de hoogte te brengen en houden.

 

Update 14 april 2018

Op dit moment is de kruising Daalhuizerweg-Arnhemsestraatweg-Nordlaan nog afgesloten voor doorgaand autoverkeer in verband met de aanleg van een rotonde.  Hierdoor kan je helaas ook nog steeds verkeershinder ervaren als je onze winkel met de auto bezoekt. Onze winkel is met de auto het beste bereikbaar via Velp-Zuid, via de Larensteinselaan. Kom je van buiten Velp dan kan je over het algemeen het beste via het Velperbroekcircuit/knooppunt Velperbroek komen; als je Velp binnen rijdt vanaf het knooppunt dan zit je op de President Kennedylaan en sla je bij het 2e kruispunt met de verkeerslichten (bij het winkelcentrum) linksaf de Waterstraat in. Deze vervolgens geheel uitrijden en aan het einde van deze Waterstraat (bij verkeerslichten) rechtsaf. Je rijdt dan op de Larensteinselaan en deze gaat vanzelf over in de Nordlaan; direct na de spoorwegovergang aan linkerzijde bevindt zich onze winkel (tegenover de Lidl supermarkt).

Een attente bewoner van de Rozenhagelaan in Velp wees ons er op dat het helaas nu niet is toegestaan om met de auto de Rozenhagelaan in te rijden vanaf de Arnhemsestraatweg. Dus kom je met de auto vanaf de Velperweg in Arnhem dan kan je het beste op de kruising bij Bronbeek (kruising Velperweg - Bronbeeklaan - Remagenlaan) rechtsaf slaan. Je rijdt dan op de Remagenlaan die na de spoorwegovergang vanzelf overgaat in Lange Water. Bij het 1e kruispunt  (Lange Water met IJssellaan) sla je linksaf de IJssellaan in. Vervolgens alsmaar rechtdoor, ook bij de verkeerslichten, waarbij de IJssellaan ondertussen is overgegaan in de Larensteinselaan. Na de spoorwegovergang bevindt je je al op de Nordlaan en zie je onze winkel direct aan je linkerzijde (tegenover de Lidl supermarkt).

Kom je vanuit Rheden via de N785 dan is onze winkel het beste bereikbaar door op de Hoofdstraat in Velp op de kruising Hoofdstraat, Arnhemsestraatweg, Ommershofselaan en Wilhelminastraat (net voorbij de Albert Heijn) linksaf de Ommershofselaan in te slaan. Vervolgens rechtdoor het spoor over en de 2e afslag naar rechts nemen, de Kerkallee in. Aan het einde van deze weg sla je weer rechts af. Je rijdt dan op de Larensteinselaan en als je het spoor over bent dan vind je aan de linkerzijde onze fietswinkel.

Komend vanaf de A50 (Arnhem-Noord) via de Schelmseweg (N785) kan je bij de 2e rotonde het beste de 3e afslag nemen (i.p.v. 2e). Je rijdt dan op de Ringallee (N785). Bij de eerstvolgende rotonde neem je de 1e afslag waarna je de Rozendaalselaan in rijdt. Aan het einde hiervan - bij de verkeerslichten - ga je rechts af en dan ben je in het centrum van Velp op de Hoofdstraat. Na de Albert Heijn (rechterzijde) pak je de 1e afslag naar links, de Ommerhofselaan in. Vervolgens rechtdoor het spoor over en de 2e afslag naar rechts nemen, de Kerkallee in. Aan het einde van deze weg sla je weer rechts af. Je rijdt dan op de Larensteinselaan en als je het spoor over bent dan vind je aan de linkerzijde onze fietswinkel.

Onze excuses voor het eventuele ongemak!

-----------------------------------

Update 10 maart 2018

De vorst is (bijna) uit de grond en daarom worden de werkzaamheden m.b.t. de aanleg van een rotonde op de kruising Arnhemsestraatweg met de Nordlaan en Daalhuizerweg (fase 3) vanaf maandag 12 maart a.s. weer opgestart. Het gehele kruispunt wordt afgesloten voor circa 5 weken en daardoor is er geen doorgaand verkeer meer mogelijk. Onze winkel is gelegen aan het einde van de Nordlaan en blijft wel bereikbaar maar je zou wel verkeershinder kunnen ervaren als je onze winkel bezoekt.

Onze winkel is vanuit Rheden het beste bereikbaar door op de Hoofdstraat in Velp op de kruising Hoofdstraat, Arnhemsestraatweg, Ommershofselaan en Wilhelminastraat (net voorbij de Albert Heijn) linksaf de Ommershofselaan in te slaan. Vervolgens rechtdoor het spoor over en de 2e afslag naar rechts nemen, de Kerkallee in. Aan het einde van deze weg sla je weer rechts af. Je rijdt dan op de Larensteinselaan en als je het spoor over bent dan vind je aan de linkerzijde onze fietswinkel.

Komend vanaf de A50 (Arnhem-Noord) via de Schelmseweg (N785) kan je het beste bij de 1e rotonde de 3e afslag nemen  Je rijdt dan op de Kerklaan  richting Kasteel Rosendael en de drie bedriegertjes. Op de Kerklaan neem je de 3e afslag naar rechts; dus bij Kasteel Rosendael ga je rechts af en rijd je de Rosendaalselaan in. Bij de eerstvolgende rotonde ga je rechtdoor (2e afslag) en deze weg, de Rozendaalselaan, rijd je helemaal uit. Aan het einde - bij de verkeerslichten - ga je rechts af en dan ben je in het centrum van Velp op de Hoofdstraat. Na de Albert Heijn (rechterzijde) pak je de 1e afslag naar links, de Ommerhofselaan in. Vervolgens rechtdoor het spoor over en de 2e afslag naar rechts nemen, de Kerkallee in. Aan het einde van deze weg sla je weer rechts af. Je rijdt dan op de Larensteinselaan en als je het spoor over bent dan vind je aan de linkerzijde onze fietswinkel.

Vanuit de Arnhemsestraatweg in Arnhem neem je na het viaduct de 1e afslag naar rechts. Je bent dan op de Rozenhagelaan en deze loopt langs het spoor. Als je deze weg uitrijdt dan kom je vanzelf bij onze winkel terecht want deze komt uit op de Nordlaan; de winkel bevindt zich aan jouw linkerzijde aan het einde van de Rozenhagelaan.

Tot slot, komend vanaf het Velperbroekcircuit/knooppunt Velperbroek heb je geen last van de verkeershinder. Onze winkel is gewoon bereikbaar via Waterstraat - Larensteinselaan - Nordlaan.

-----------------------------------

Update 22 februari 2018

In verband met de langdurige vorstperiode is de aanleg van de nieuwe rotonde op de kruising Arnhemsestraatweg met de Nordlaan en Daalhuizerweg voor onbepaalde tijd uitgesteld. De verkeerssituatie blijft dus even zoals het nu is. Dit betekent dat je alleen van de kant van Rheden (N785) verkeershinder ervaart op (een deel van) de Arnhemsestraatweg in Velp.

Onze winkel is vanuit Rheden (komend vanaf de N785) dan ook het beste bereikbaar door op de Hoofdstraat in Velp op de kruising Hoofdstraat, Arnhemsestraatweg, Ommershofselaan en Wilhelminastraat (net voorbij de Albert Heijn) linksaf de Ommershofselaan in te slaan. Vervolgens rechtdoor het spoor over en de 2e afslag naar rechts nemen, de Kerkallee in. Aan het einde van deze weg sla je weer rechts af. Je rijdt dan op de Larensteinselaan en als je het spoor over bent dan vind je aan de linkerzijde onze fietswinkel.

-----------------------------------

Update 16 februari 2018

De wegwerkzaamheden voor de reconstructie van de Arnhemsestraatweg, Daalhuizerweg en Nordlaan in Velp zijn nog volop bezig. Maandag 26 februari a.s. wordt begonnen met fase 3. Dit is de kruising Arnhemsestraatweg met de Nordlaan en Daalhuizerweg. Het gehele kruispunt wordt afgesloten. Hierdoor is er geen doorgaand verkeer mogelijk. Onze winkel is gelegen aan het einde van de Nordlaan en blijft wel bereikbaar maar je zou wel verkeershinder kunnen ervaren als je onze winkel bezoekt.

Onze winkel is vanuit Rheden het beste bereikbaar door op de Hoofdstraat in Velp op de kruising Hoofdstraat, Arnhemsestraatweg, Ommershofselaan en Wilhelminastraat (net voorbij de Albert Heijn) linksaf de Ommershofselaan in te slaan. Vervolgens rechtdoor het spoor over en de 2e afslag naar rechts nemen, de Kerkallee in. Aan het einde van deze weg sla je weer rechts af. Je rijdt dan op de Larensteinselaan en als je het spoor over bent dan vind je aan de linkerzijde onze fietswinkel.

Komend vanaf de A50 en Rozendaal (Schelmseweg, N785) kan je het beste bij de 2e rotonde (bij de autogarage) de 3e afslag nemen (en dus niet de 2e zoals normaal gesproken). Je rijdt dan op de Ringallee (nog steeds de N785). Bij de eerstvolgende rotonde ga je rechts (1e afslag) en deze weg, de Rozendaalselaan, rijd je helemaal uit. Aan het einde - bij de verkeerslichten - ga je rechts af en dan ben je in het centrum van Velp op de Hoofdstraat. Na de Albert Heijn (rechterzijde) pak je de 1e afslag naar links, de Ommerhofselaan in. Vervolgens rechtdoor het spoor over en de 2e afslag naar rechts nemen, de Kerkallee in. Aan het einde van deze weg sla je weer rechts af. Je rijdt dan op de Larensteinselaan en als je het spoor over bent dan vind je aan de linkerzijde onze fietswinkel.

Vanuit de Arnhemsestraatweg in Arnhem neem je na het viaduct de 1e afslag naar rechts. Je bent dan op de Rozenhagelaan en deze loopt langs het spoor. Als je deze weg uitrijdt dan kom je vanzelf bij onze winkel terecht want deze komt uit op de Nordlaan; de winkel bevindt zich aan jouw linkerzijde aan het einde van de Rozenhagelaan.

Tot slot, komend vanaf het Velperbroekcircuit/knooppunt Velperbroek heb je geen last van de verkeershinder. Onze winkel is gewoon bereikbaar via Waterstraat - Larensteinselaan - Nordlaan.

-------------------------

10 januari 2018

Momenteel is de Arnhemsestraatweg afgesloten op het kruispunt met de Daalhuizerweg en de Nordlaan tot en met de kruising met de Ommerhofselaan. De kruising met de Ommerhofselaan gaat begin februari alweer open. De Arnhemsestraatweg gaat naar verwachting 18 maart weer open.

De Arnhemsestraatweg krijgt een nieuwe riolering en daarnaast wordt de weg aangepast. Na deze werkzaamheden wordt er op de kruising met de Daalhuizerweg en Nordlaan een rotonde aangelegd.

Gemotoriseerd verkeer en fietsers worden omgeleid met borden. Voor voetgangers blijft de route beschikbaar.

Onze fietsenwinkel is vanuit Rheden het beste bereikbaar door bij binnenkomst in Velp op de kruising Hoofdstraat en President Kennedylaan bij de verkeerslichten linksaf te slaan, de President Kennedylaan in, na de spoorwegovergang direct de 1e afslag rechts te nemen (Brugweg). Vervolgens alsmaar recht door op de Kerkallee en aan het einde van die weg rechtsaf. Je rijdt dan op de Larensteinselaan en als je het spoor over bent dan vind je aan de linkerzijde onze fietswinkel.

Vanuit Arnhem en Rozendaal zouden wij prima en dus rechtstreeks bereikbaar moeten zijn; via de Arnhemsestraatweg dan wel Larensteinselaan respectievelijk via de Daalhuizerweg. Dit geldt ook als je vanaf het Velperbroekcircuit/knooppunt Velperbroek komt  (vervolgens via de Waterstraat en Larensteinselaan).

---------------------------

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

 

 Naar overzicht