Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Noah Fast

14-11-2018

Maak kennis met de gloednieuwe aero racefiets van Ridley!

Nu bij ons op voorraad!


Hier is de Noah Fast. Een nieuwe maatstaf voor aerodynamica. Opnieuw van nul opgebouwd met een onovertroffen aerodynamica, fitting en moeiteloze montage.
 

De Noah Fast is het allerbeste aerodynamische model van Ridley. Onovertroffen in het doorklieven van de wind dankzij de in het frame geïntegreerde vork, stuur, zadelpenklem, steekassen, kabels en F-Surface Plus, F-Wings en vernieuwde spacerprofielen. 

Op deze fiets kan elke rijder tot op 1 mm nauwkeurig zijn ideale positie vinden dankzij de benadering van de fiets als geheel, waarin alle onderdelen perfect bij elkaar moeten passen. Aerodynamische integratie in het frame leidt vaak tot verlies van het optimaal kunnen afstellen van je fiets, maar niet bij de Noah Fast. Dankzij 6 verschillende stuurpenlengtes (90 - 140 mm) en aerodynamische spacers in 3 verschillende stapelhoogtes (3, 5 en 10 mm), kun je dus tot op 1 mm nauwkeurig je ideale stand vinden. De Noah Fast is verkrijgbaar in framematen van XS tot XL.

Vanwege het gebruik van ononderbroken kabels, van versnellingshendels tot remmen en derailleurs, zelfs voor de mechanische groepset, is het mogelijk de geïntegreerde kabels in zeer korte tijd te verwisselen. Moeiteloze montage dus.

Maar er is meer. Dankzij aanpassingen aan de vork, zadelpen en het stuur is het totaalgewicht van de fiets ongeveer 250 gram lichter dan zijn voorganger. Als gevolg hiervan weegt de versie met velgremmen nog geen 7 kg, zonder dat je bijzondere lichte onderdelen nodig hebt. Vederlicht, als het om aerodynamica gaat.

Het model met schijfremmen is ongeveer 500g zwaarder vanwege de zwaardere groepset, remmen & wielen. De stijfheid van trapas & balhoofd is hoger dan bij zijn voorgangers. Je zult de krachten die je op de pedalen overbrengt blijven voelen. Tegelijkertijd zal de lager staande achtervorkas een verticaal evenwicht creëren met meer comfort als gevolg.

Uitgerust met schijfremmen is deze fiets klaar om alles dat op zijn pad komt te overwinnen, ongeacht de weersomstandigheden of de ondergrond. Compatibel met zowel mechanische als elektronische shifters.

De Noah Fast wordt standaard afgemonteerd met Shimano Ultegra Di2 onderdelen, Rotor Flow crankstel, Forza R45 wielset, Vittoria Corsa banden en een Selle Italia SLR zadel; de disc versie heeft een adviesprijs van € 7.899,-. Het model met velgremmen € 7.399,-.  Vanaf oktober zullen de eerste modellen van de Noah Fast leverbaar zijn.

Goossens Velp is dealer van het Belgische fietsenmerk Ridley en deze nieuwe Noah Fast is dus in onze fietsenwinkel verkrijgbaar.

Ridley Noah Fast, klaar om normen te verleggen!

 

 

 Naar overzicht