Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Nieuwste modellen Wilier en Cannondale bekijken en testen?

22-09-2017

TEST RIDE THEN DECIDE!

Kom zaterdag 30 september a.s. naar onze testdag!

In samenwerking met de fietsmerken Wilier en Cannondale organiseren wij een testdag bij onze fietsenwinkel. Op deze dag kan je van 10.00 tot 16.00 uur een aantal nieuwe high-end modellen uit de collectie van 2018 testen op en rondom de Posbank. Een mooie kans om een uitgebreide testrit in eigen omgeving te maken met bijvoorbeeld die prachtige Wilier Cento10NDR (winnaar Eurobike Award 2017!), comfortabele en vernieuwde Cannondale Synapse en gave Cannondale Scalpel-Si!

 

 

De volgende modellen en maten zullen die dag als testfiets aanwezig zijn:

 

Wilier

Racefietsen

Cento10NDR Ultegra maat S

Cento10NDR Ultegra Disc maat M

Cento10NDR Ultegra maat L

Cento10NDR Ultegra Disc maat XL

 

Cento10AIR Ultegra Disc maat M

Cento10AIR Ultegra Di2 maat L

Cento10AIR Ultegra Disc maat XL

 

Mountainbikes

101FX XT 1x11 maat S

102 FX XT 1x11 maat M

103 FX XT 1x11 maat L

104 FX XT 1x11 maat XL

 

 

 

Cannondale

Racefietsen

Synapse HM Sram Red e-Tap Disc maat 54

Synapse HM Sram Red e-Tap Disc maat 56

Synapse HM Sram Red e-Tap Disc maat 58

Synapse HM Sram Red e-Tap Disc maat 61

 

Mountainbikes

Scalpel-Si Carbon HM 1 SRAM XX1/X01 Eagle 12 speed maat S

Scalpel-Si Carbon HM 1 SRAM XX1/X01 Eagle 12 speed maat M

Scalpel-Si Carbon HM 1 SRAM XX1/X01 Eagle 12 speed maat L

Scalpel-Si Carbon HM 1 SRAM XX1/X01 Eagle 12 speed maat XL

 

Vooraf aanmelden voor de testdag kan tot uiterlijk 28 september 2017 (12.00 uur) door een mailtje te sturen naar info@goossensvelp.nl  of via het contactformulier op onze site. Geef daarin ook aan welke modellen jij in welke maat zou willen testen op welk dagdeel (ochtend of middag).

Wij zetten die dag geen speciaal testparcours uit; onze winkel ligt op nog geen 10 minuten fietsen van de Posbank en je hebt die dag dan ook de vrijheid om je eigen route te bepalen. Om meerdere personen de mogelijkheid te geven een bepaald type fiets uit te testen kunnen de testfietsen maximaal een uurtje per persoon worden uitgeprobeerd. Wij proberen alle deelnemers die zich vooraf aanmelden daarom ook al van te voren in te delen op een bepaald tijdstip (hele uren).

Vooraf aanmelden is dus erg gewenst, zodat wij alle deelnemers goed kunnen indelen. Personen die zich tijdig voor inschrijven (vóór 28 september 2017 om 12.00 uur) ontvangen van ons een kleine beloning op de testdag. Uiteraard kan je na 28 september a.s. of op de dag zelf ook nog beslissen om deel te nemen maar dan kunnen we niet garanderen dat het gewenste model direct voor jou beschikbaar is.

Deelname aan de testdag is gratis en geschiedt op eigen risico. Een geldig legitimatiebewijs is wel vereist voor deelname, net zoals het dragen van een fietshelm. Daarnaast vragen wij je mee te nemen: pedalen, fietskleding en -schoenen, zadelhoogte van jouw eigen fiets.

Maak gebruik van deze leuke mogelijkheid tot uitgebreid testen van een aantal van de nieuwste high-end modellen van Cannondale en Wilier; kom naar onze testdag 30 september a.s.! Graag tot dan!Naar overzicht