Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Nieuwste Cannondale Synapse beschikbaar!

21-07-2017

Nog lichter, stijver en meer geïntegreerd dan zijn voorganger!

De comfortabele maar zeker ook snelle endurance racefiets van Cannondale, de Synapse, is nu vernieuwd! 

RACE PRESTATIES

Het nieuwe en asymmetrisch ontworpen frame weegt slechts 950 gram (meer dan 220 gram lichter) met een stijfheid die je normaal alleen tegenkomt op een World Tour sprintersfiets.

COMPLEET COMFORT

De nieuwe SAVE PLUS micro-suspension in het frame en de vork worden aangevuld met een SAVE-zadelpen en de nieuwe SAVE-SystemBar. Samen vormen ze een compleet, holistisch comfort- en prestatiebevorderend systeem dat je beschermt tegen schokken en trillingen, zonder dat je het rijgevoel verliest.

ENDURANCE RACEGEOMETRIE

De zitpositie van de rijder is een perfecte balans tussen een lage, voorwaarts gerichte efficiëntie en rechtop comfort. Je krijgt precies 'het juiste gevoel' dat je aanmoedigt om de hele dag vol gas te gaan.

MAATSPECIFIEK DESIGN

Op de nieuwe Synapse brengt Cannondale hun maatspecifieke constructie-filosofie naar een compleet nieuw niveau. Niet alleen krijgt elk frame zijn eigen rijder-specifieke carbon layup en buisdiameter, zij gebruiken ook drie verschillende stuurbuis- en balhoofdbuisdiameters met drie verschillende vorksprongen om te garanderen dat elke rijder onafhankelijk van de framemaat hetzelfde rijgevoel en dezelfde stuureigenschappen krijgt.

BREDERE INZETBAARHEID

De nieuwe Synapse heeft ruimte voor dikke 32 mm brede banden en heeft subtiele, verborgen spatbordbevestigingen. Hij is klaar en gereed voor het ontdekken van de wilde kant van het endurance-rijden.

NU BIJ GOOSSENS VELP!

In onze fietsenwinkel hebben wij nu al 1 van de eerst beschikbare modellen van de nieuwste Synapse op voorraad staan, namelijk de Synapse Carbon 105 Disc! Dus ben je benieuwd naar deze pure endurance machine? Kom dan naar Goossens Velp, bewonder de nieuwste Synapse en probeer uit!

 Naar overzicht