Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Nieuwe MTB-route Veluwezoom

08-08-2019

Nu op tijdelijke kaart

In onze winkel hangt sinds kort bij de kassabalie een tijdelijke kaart van de nieuwe MTB-route Veluwezoom, samen met een voorbeeld van de nieuwe groene en rode MTB-routebordjes.

Je kunt de nieuwe hoofdroute herkennen aan het groene mtb-symbool. De hoofdroute kan in twee richtingen worden gefietst. Er zijn drie startpunten met horeca van waaruit een route naar de hoofdroute is aangegeven en drie locaties waar de hoofdroute kan worden ingekort. Verder zijn er extra's, deze zijn herkenbaar aan het rode mtb-symbool. In het najaar worden nog enkele rode tracks aangelegd. Horecagelegenheden langs de route zijn aangegeven met blauwe horecabordjes en richtingspijlen.

De kaart is tijdelijk omdat in het najaar nog rode tracks worden toegevoegd, zodat die ook rondjes worden. Bovendien komt er een betere versie van de tijdelijke kaart.

Via deze link kan je nog meer informatie vinden en tevens de tijdelijke kaart in PDF downloaden. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze kaart. De markering in het veld is leidend.

Je kunt nu dus van het grootste deel van de nieuwe MTB-route in Nationaal Park Veluwezoom gebruik maken. Met dank aan alle vrijwilligers voor hun hulp en inzet bij het aanleggen van de nieuwe route.

Wij wensen je veel mountainbikeplezier op de nieuwe route! Vergeet niet dat een geldige MTB-vergunning wel verplicht is. Dit MTB-vignet voor 2019 is in onze fietsenwinkel verkrijgbaar (€ 12,-).

 

 

 Naar overzicht