Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Nieuwe fietskledingcollecties

26-09-2015

Het is herfst; de dagen worden weer korter en frisser en dus wordt het weer tijd voor bijpassende fietskleding. Onze kledinghoek - heren en dames -  is inmiddels gereed voor het najaar- en winterseizoen. De nieuwe wintercollecties van o.a. Castelli en Sportful hangen weer in de winkel. Diverse lange broeken, shirts lange mouwen en windstopper- en winterjacks. Daarnaast fietskleding specifiek ontwikkeld voor de wat nattere omstandigheden, zoals de Castelli Gabba en Nanoflex fietskleding en de Sportful Fiandre en No Rain kledinglijn.

 

Ons assortiment (winter)accessoires is ook weer aangevuld en deels vernieuwd. Overschoenen en handschoenen van merken als GripGrab, BBB, Sealskinz, Roeckl, Castelli, Assos en Rogelli. Daarnaast hebben wij ook arm- en beenstukken, (winter)sokken, bandana's en diverse helm- en wintermutsen van diverse merken op voorraad. Bij een aantal items is er bij de ontwikkeling veel aandacht geschonken aan "visibility"; deze items zorgen ervoor dat je goed zichtbaar bent op de weg zodat je je veiliger op de fiets kunt verplaatsen.

Hoef je niet persé het nieuwste van het nieuwste? De uitlopende voorradige winterkleding van Sportful en Castelli ruimen wij nu op met 20% tot 40% korting op de adviesprijs.

 

 Naar overzicht