Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Nieuwe fietskleding voor najaar en winter

24-10-2019

De dagen worden weer korter én frisser, dus tijd voor een warmer fietsoutfit!

Niet alleen in onze fietsenshowroom kan je al veel nieuws zien, ook in de kledinghoek heeft een deel van de zomercollectie ruimte gemaakt voor lange broeken, shirts met lange mouwen en winterjacks uit de nieuwste najaars- en wintercollecties van de merken Castelli, Assos, Sportful en Rogelli.

We lichten er 1 item uit dat eigenlijk niet mag ontbreken in je fietsgarderobe; het Castelli Alpha RoS Light Jacket!

RoS staat voor Rain or Shine. Dit label geeft Castelli aan hun meest geavanceerde producten die uitblinken in zowel droge als natte weersomstandigheden. Bij droge omstandigheden ben je op zoek naar een comfortabel en ademend product waar het zweet naar buiten kan. In natte omstandigheden ben je juist op zoek naar een product dat je droog en warm houdt terwijl het zweet naar buiten kan. De Alpha RoS light jacket voldoet aan beide kenmerken.

Het is een technisch hoogwaardig en lichtgewicht 2-lagen windjersey waarbij gebruik wordt gemaakt van een gelimiteerd aantal naden en getapete naden waar nodig. Castelli noemt dit “ functionele waterdichtheid” omdat zij niet voor 100% kunnen beloven dat er geen enkele druppel naar binnen zal sluipen. Zij hebben wel alles gegeven om een jersey te ontwikkelen die je warm en droog houdt in verschillende weersomstandigheden. Het Alpha RoS jacket is voorzien van 3 achterzakken met reflecterende laser gesneden openingen. Beschikbaar in een heren- als ook een damesvariant, voor respectievelijk € 230,- en € 220,-.

 

 

Uiteraard hebben wij ook geschikte fietskleding voor fietsers die wat minder willen uitgeven aan hun outfit. In onze kledinghoek is er voor elk budget wel wat te vinden.

Naast winterkleding kan je in onze fietsenwinkel ook een uitgebreid assortiment aan winteraccessoires vinden, zoals sokken, handschoenen, overschoenen, mutsen ed. voor de koudere en/of nattere weersomstandigheden. Zo hangt de nieuwe wintercollectie van dé specialist in handschoenen - het merk Roeckl - weer in de winkel. Je hebt keuze uit uiteenlopende types in verschillende prijsklassen; van eenvoudig dunne (tussen)handschoenen tot de technisch meer geavanceerde warme winterhandschoenen.

Niet alleen warmte maar ook een goede bescherming tegen regen gewenst? Van Sealskinz hebben wij diverse waterdichte accessoires. Denk hierbij aan waterdichte handschoenen (zelfs verwarmde!), waterdichte sokken met een praktische hydrostop en waterdichte mutsen.

Ook voor de aankoop van winteraccessoires van bijvoorbeeld de merken BBB en GripGrab kan je bij ons terecht. Beide merken hebben een breed assortiment hand-  en overschoenen en (helm)mutsen.

De kledingstukken en accessoires kan je het beste in het echt bekijken, voelen én vooral passen voor de beste indruk én pasvorm. Dus kom naar onze fietsenwinkel en probeer! Het team van Goossens Velp adviseert jou graag bij de aankoop van jouw nieuwe fietsoutfit.

 Naar overzicht