Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Nieuw! Wilier Cento1NDR!

06-10-2018

Comfortabele racefiets voor een meer toegankelijke prijs dan de Cento10NDR!

Ben jij fan van Italiaanse racefietsen en spreekt de comfortabele Wilier Cento10NDR jou enorm aan maar is jouw budget niet helemaal toereikend? Dan is de nieuwe Cento1NDR iets voor jou!

Dit model heeft dezelfde comfortabele 'endurance' geometrie als de Cento10NDR en een achterbrug die de actiflex werking van de Cento10NDR simuleert maar is gunstiger geprijsd. Je hebt namelijk al een Cento1NDR voor € 2.299,-. Deze is dan afgemonteerd met Shimano 105 (7000) onderdelen, Shimano RS100 wielset en velgremmen. Net zoals de Cento10NDR wordt de Cento1NDR ook met schijfremmen geleverd. Afgemonteerd met Shimano 105 (7020) onderdelen en RS170 disc wielen heeft de Cento1NDR Disc een adviesprijs van € 2.699,-. Je kan kiezen uit een gave matzwart/rood/witte kleur voor het frame of de wat meer opvallende en frissere matblauw/rood/witte kleur.

Deze nieuwe Wilier Cento1NDR uit de 2019 collectie afgemonteerd met Shimano 105 onderdelen en velgremmen in de kleur matblauw/rood/wit kan je al bij Goossens Velp bewonderen want dit model hebben wij al op voorraad staan in de showroom van onze fietsenwinkel. Binnenkort verwachten wij daarnaast ook de matzwart/rood/witte uitvoering met schijfremmen en Shimano Ultegra (8020) onderdelen binnen te krijgen.

Benieuwd geworden naar dit nieuwe model? Niet alleen qua uitstraling maar vooral ook naar de rijeigenschappen? Geef je dan op voor onze Wilier testdag op zaterdag 20 oktober a.s. van 10.00 - 15.00 uur! Die dag staan er diverse testfietsen van Wilier voor jou klaar waaronder de nieuwe Cento1NDR met Ultegra schijfremmen in de maten M, L en XL! En je kan die dag de Cento1NDR ook direct goed vergelijken met de duurdere Cento10NDR want ook daarvan zijn er testfietsen beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie over deze Wilier testdag bij Goossens Velp.
 Naar overzicht