Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Nieuw! Cannondale SuperSix EVO!

09-08-2019

Snel is nog sneller geworden!

Cannondale SuperSix EVO 2020; volgens Cannondale de snelste lichtgewicht racefiets die er nu is!

Cannondale omschrijft de nieuwste SuperSix EVO als een pure racefiets. Licht, soepel én aerodynamisch. De snelste evolutie van een klassieke racemachine.

De SuperSix EVO heeft het lichtste schijfrem-raceframe dat Cannondale ooit heeft gemaakt. Daarom zal deze fiets je nooit in de steek laten als de weg omhoog loopt.

Racegeometrie en stijfheid voor explosieve snelheid. Een beter microveersysteem en meer bandenvrijheid voor een verrassend comfort. Opgeteld zorgt dit voor een uiterst nauwkeurig stuurgedrag en een rijgevoel dat van een andere planeet is.

De kabelgeleiding is fraai geïntegreerd zodat er sprake is van minder luchtweerstand en eenvoudiger onderhoud. Speed Release uitvaleinden combineren de stijfheid van steekassen met het gemak van QR-snelspanners. Het rijgedrag is comfortabel door de geïntegreerde SAVE zadelpen. Snelheid en schoonheid gaan hand in hand bij deze gloednieuwe SuperSix EVO!

Net zoals de nieuwe Topstone Carbon bevat de SuperSix EVO een geïntegreerde wielsensor welke nauwkeurige gegevens over snelheid, route en afstand biedt. Het systeem registreert jouw fiets, herinnert jou aan onderhoudstermijnen en andere zaken via de gratis Cannondale app.

De serie SuperSix EVO modellen in de 2020 collectie is heel breed en divers; van high-end Hi-Mod Disc model met elektronisch schakelen tot een carbon opstapmodel met velgremmen. Het (Hi-Mod) topmodel is afgemonteerd met Shimano Dura-Ace Di2 Disc (€ 10.499,-) en de serie begint met een SuperSix EVO Carbon (geen Hi-Mod) welke is voorzien van Shimano 105 onderdelen en velgremmen (€ 2.299,-). Kenmerkend is het nieuwe strakke strependesign met een klein Cannondale logo op de bovenbuis. Dit geldt niet voor de SuperSix EVO Hi-Mod Disc Ultegra (€ 4.499,-), welke is uitgevoerd in de gave teamkleuren van het EF Education First WorldTour team met o.a. Rigoberto Uran en de Nederlandse Sebastian Langeveld. Liever SRAM op je nieuwe fiets? Er is ook een SuperSix EVO Carbon disc met Force eTap AXS (€ 5.499,-). Het merendeel van de nieuwe modellen is afgemonteerd met schijfremmen. Toch liever velgremmen? Dat kan ook. In dat geval heb je keuze uit Shimano 105 of Ultegra. De dames kunnen kiezen uit een SuperSix EVO Carbon met Shimano 105 Disc (€ 2.799,-) of  Ultegra Disc (€ 3.499,-), indien ze een speciaal damesmodel wensen.

De meeste modellen en maten zijn deze zomer al beschikbaar. Voor wie niet meer kan wachten; een deel van de nieuwe SuperSix EVO collectie is zelfs al direct of op korte termijn verkrijgbaar. Benieuwd geworden naar deze gave pure racefiets? Vanaf morgen - zaterdag 6 juli 2019 - is de Cannondale SuperSix EVO Carbon Disc Ultegra met Hollowgram carbon wielen (€ 3.499,-) al bij ons in de winkel te bewonderen!Naar overzicht