Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

MTB vergunning 2021

29-10-2020

Verkrijgbaar bij Goossens Velp, het MTB vignet 2021

Dit keer in een groene kleur. De prijs is nog steeds € 12,- per stuk per kalenderjaar.

Ook dit jaar wordt er op het MTB vignet een unieke QR-code en URL van Save-Me vermeld. Save-Me is een online profiel met noodgegevens. Wanneer dit profiel is geactiveerd en ingevuld kunnen hulpverleners in geval van nood deze noodzakelijke informatie benaderen om je snel de juiste hulp te kunnen bieden. Na aanschaf van een MTB vergunning 2021 met zo'n QR-code kan je zelf een Save-Me profiel aanmaken en het vignet daaraan koppelen. Meer informatie hierover vind je in de folder welke bij aankoop van de nieuwe vergunning wordt meegegeven.

Het MTB vignet 2021 is direct geldig en is vereist voor de volgende mountainbikeroutes: Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen, Nationaal Park Veluwezoom, het Bergherbos (Montferland), Voorsterbos en Beetsterzwaag.

Met o.a. de opbrengst van de verkoop van de vergunningen kan Natuurmonumenten het onderhoud van de paden bekostigen. Je steunt dus de routes en de natuur rondom de routes.

Kom voor de aanschaf van het nieuwe MTB vignet naar onze fietsenwinkel; Goossens Velp is een van de verkooppunten van de MTB vergunning 2021 van Natuurmonumenten.Naar overzicht